Отказаха да кръстят внучето на Гала

Ако включим и партия на Румен Радев за евентуални парламентарни избори, за кого бихте гласували?

Дъщерята на телевизионната икона Гала – Мари Константин, стана майка на момиченце. Изненадващо за мнозина обаче бебето не е кръстено на нито една от именитите си баби. Мари и любимият й Константин решават да дадат името Лора на първородната си рожба, пише „България Днес“

Както е известно, и двете баби на младото семейство са популярни. Таткото на бебето Константин е син на Деляна Маринова -Джуджи, която е приятелка и колежа на Гала.

Малката Лора проплака в неделя в частна болница. Тежи елегантните за една дама 2,9 килограма. Идването й на бял свят отприщи вълна от поздравления. Още в първите минути, след като стана ясно, че Мари е родила, заваляха честитки към родителите и техните семейства. „Донесе ни огромно щастие“, това написа баба Гала в социалната мрежа и показа ръчичката на внучето си.

Мари споделя че бебето е заченато на рождения ден на телевизионерката. „Мамо извинявай, че не ти подарих нищо за рождения ден, обаче ти изработихме подаръка“. Гала добавя: „Естествено, че полудях от радост“.