Изхвърлиха позорно журналистката Илиана Беновска от президентството – ВИДЕО

Скандалната журналистка  Илиана Беновска се опита да замери с гнили ябълки президента Росен Плевнелиев. Това обаче не бе допуснато от гардовете, които без да се церемонят хванаха напористата журналистка и я изнесоха от залата заедно с „ябълката на раздора“.
По време на първата пресконференция на новоизбрания президент Румен Радев Беновска също подхвърли в ръцете му ябълка. Тогава обаче гардовете не успяха да реагират на случващото се.

По време на последната пресконференция на Росен Плевнелиев като президент избухна скандал – охраната изведе журналистката Илиана Беновска, след като тя се опита да го замери с ябълка.

Беновска взе думата и попита: „Какво ви платиха, за да станете проводник на най-вредните за България нюанси на американската политика, а именно соросоидските, грантаджийските, протестърсите, капиталските и да нажежите до червено отношенията между България и Русия в разрез с националната психология и политика на България?“

Обвини го, че е бил гнила ябълка в политиката и се опита хвърли по него ябълка, както направи на пресконференцията за избирането на ген. Румен Радев за държавен глава.

Източник :bTV

Be the first to comment

Leave a Reply