Регистрация във Winbet

Феновете на хазарта, които все още не са опитали от привлекателните оферти на Winbet,  трябва да побързат. Като начало, необходима е регистрация в сайта на букмейкъра. 

Регистрацията във Winbet е изключително елементарна и може да се извърши от всеки, без значение дали е напреднал в боравенето с компютър или смарт устройство. Достатъчно е да сте запознати с основните моменти, които трябва да следвате. Ако все пак нещо се обърка, винаги можете да потърсите помощ от съпорта на компанията.

След като веднъж сте намерили сайта на букмейкъра, натиснете виртуалния бутон „Регистрация“. Той е разположен вдясно горе на екрана. Веднага ще се визуализира формуляра за регистрация. В него трябва да въведете своите лични данни. Само така ще получите възможност да правите своите залози или да се включите в онлайн казино игрите. 

След като правилно сте написали имената, гражданството, пола, актуалния си телефон и ЕГН, кликнете върху бутона „Продължи“. Тази стъпка ще ви прехвърли на следващата страница. Там ще ви поискат допълнителна информация за профила. Изберете ти потребителско име и парола, които няма да забравите и ги попълнете. След потвърждение на паролата ще трябва да запишете актуален електронен адрес. Ако не сте влизали скоро в него, проверете дали функционира. Има правило, според което електронен адрес, който не се използва повече от 3 месеца, се закрива. Електронният адрес ще ви е необходим, за да ви изпращат от компанията информация за регистрацията и игрите и промоциите, в които можете да се включите в онлайн платформата на букмейкъра.

Следва, за сигурността на вашия акаунт да, да си изберете тайни въпрос и отговор. Накрая остава да посочите валутата, която искате да използвате при залаганията и игрите. Не пропускайте да отметнете, че сте пълнолетни и сте съгласни с условията за използване на сайта на букмейкъра. 

След като всичко това е готово, ще чакате да получите на електронния си адрес мейл с линк за активация. Акаунтът ви ще се активира след като кликнете на изпратения линк в мейла. За да влезете в личния си акаунт, трябва да използвате избраното от вас потребителско име и парола. 

Със сигурност вече сте разбрали, че цялото това усилие по регистрацията си е заслужавало. Освен с любимите ви игри, вие ще бъдете привлечени от шанса за бонус във Winbet още в началото. Вече е ясно, че всичко, касаещо регистрация и бонус в Winbet е лесно като детска игра.

Началният бонус на букмейкъра определено е доста съблазнителен. Всеки нов фен има право да се възползва от него. За да активирате бонуса си, трябва да въведете специален код към офертата. Можете да го направите при депозиране на първата ви сума. При активацията на бонуса можете да получите 200% от началния депозит, но не повече от 100 лв. Сумата влиза в сметката ви непосредствено след извършването на депозита. За да можете да си изтеглите парите, трябва да изпълните няколко условия.

Не можете да теглите отпуснатата ви допълнителна сума към сметката преди да превъртите финансовите средства. Това означава, че е нужно да заложите средства, равняващи се на 6 пъти сумата в сметката ви /депозита +бонуса/. След като направите това превъртане можете да си изтеглите средствата. 

Друго важно условие е залозите да са с коефициент минимум 1.30 като нямате право да правите залагате на едни и същи събития с парите от бонуса. Няма да се счита за превъртян залог, който е затворен с кеш-аут. Не считат за отговарящи на изискванията за превъртане и отменените и анулирани залози. 

Условията за началния бонус могат да се изпълнят в рамките на 1 месец. Ако не изпълните условията в определения период, Winbet може да си изтегли сумата от бонуса, както и печалбите, които сте направили с нея. 

Букмейкърът има и други привлекателни за играчите бонуси. Забележителни са и промоциите при презареждане. И бонусите, и презареждането са със значително завидни суми и могат да се използват от всички регистрирани фенове. 

Коментари

коментара