Promocodius: Специализирана услуга за по-изгодно интернет пазаруване планира да навлезе в България

Електронната търговия бележи значителен ръст в условията на глобална пандемия, а в търсенето на най-изгодните условия, на помощ идват сайтовете за промоционални кодове и отстъпки. Promocodius е специализирана уеб платформа, където могат да се намерят различни промоционални оферти и ваучери за онлайн магазини. Планира се в най-скоро време уебсайтът да стъпи и на българския пазар, за да предложи на потребителите изгодни оферт за пазаруване.

Промоционалните кодове не само дават възможност на интернет потребители да спестят пари при пазаруване, но и на магазините да повишат ефективно своите продажби и оборот и да достигнат до максимално много нови клиенти. Присъствието на даден магазин в сайт от типа на Promocodius осигурява допълнителен канал за продажба и гарантирано достигане до стотици нови клиенти, които биха били заинтересувани от предлаганите стоки и услуги. Promocodius е международна онлайн платформа, която присъства в над 13 държави от цял свят – част от мрежата им локални сайтове включват Promocodius Denmark, Spain, Sweden, Norway, USA, Russia, Promocodius Norway, Poland, и други. 

Как работи Promocodius? Много просто – сайтът се обновява с промоционални кодове и оферти за най-различни магазини. Категориите, в които се предлагат стоки и услуги, са разнообразни – от дрехи, обувки и козметика, през спортни стоки, домашни потреби и техника, до храни, напитки, самолетни билети и хотели. Предложенията за спестяване включват промоционални купони за съответна отстъпка – това може да бъде % от поръчката, определена сума пари (например 10 лева), код за безплатна доставка или пък за продукт подарък. 

Промоционалните кодове са доказано ефективен маркетинг инструмент, който онлайн магазините могат да използват, за да увеличат продажбите си, да привлекат нови клиенти и да увеличат лоялността на съществуващите си такива. Потребителите все повече търсят изгодни предложения, преди да пристъпят към онлайн пазаруване, и често наличието на специална отстъпка или оферта е водещият фактор, който да ги подтикне да изберат конкретен магазин, от който да поръчат. 

Основното предимство на сайтове като Promocodius е, че дават бърз и удобен достъп до разнообразие от кодове за намаление и специални предложения. По този начин интернет потребителите не само намират това, което търсят, но и се запознават с оферти на магазини, от които може и да не планират да пазаруват в момента, но да се изкушат от съществуващата оферта. Присъствието на онлайн магазин в подобен тип платформа за промо кодове гарантира увеличаването на видимостта и разпознаевамостта на марката и достигането до огромен брой заинтересувани потребители и потенциални клиенти. 

Подобен тип услуга може да е от огромна полза особено за магазини, които, подтикнати от промените вследствие на коронавирус пандемията, отскоро са преминали към електронната търговия. Предлагането на промо код за отстъпка, безплатна доставка или подарък към покупка може да е решаващ фактор за привличането на нови клиенти. Същевременно, не е необходима голяма инвестиция на време и средства от страна на магазините, за да достигнат до потенциалните заинтересовани потребители – какъвто би бил случая с традиционните маркетинг канали като социални мрежи, имейл нюзлетъри, или платена реклама. 

Удобството, което предлага Promocodius както на интернет потребителите, така и на собствениците на онлайн магазини, гарантира успех на начинанието и взаимна изгода за всички страни. 

Коментари

коментара