Да, Mall Pernik скоро ще представи нещо ново и различно!

Търсиш нещо свежо и интересно? Тук е първият мол в областта – Mall Pernik! В най-скоро време той ще предложи на клиентите си множество забавления, известни модни брандове, разнообразие от заведения и още много изненади.

Mall Pernik ще предложи четири надземни нива и сутерен с търговски площи, като за по-лесната им достъпност ще допринесат нови асансьори и модерни ескалатори. Най-големият търговски център в Перник ще представи голямо разнообразие от брандове във всички сфери. Само част от тях са Технокомерс, DM, New Yorker и Pepco.


Освен това в Mall Pernik ви очаква кино от най-ново поколение – Cineland. То ще предложи четири луксозни салона, оборудвани с модерни прожекционни и 3D системи, и впечатляващ звук, както и една ВИП зала, оборудвана със супер комфортни фотьойли тип „реклайнър“.

Mall Pernik ще предложи забавление и за най-малките в модерен детски център. А обширният food court на търговския център ще зарадва цялото семейство с богат асортимент от вкусове. Той ще притежава и голяма външна тераса с красива панорамна гледка.

Модерният търговски център е трансформация на една емблематична за близкото минало сграда в града – шивашкият цех „Елена Георгиева“. Със съдействието на Студио за архитектура и дизайн CREART сградата придоби нови и уникални интериор и екстериор, съобразени с последните световни тенденции. Локацията на мола е повече от идеална – в непосредствена близост до спирки на градски транспорт и центъра на града. Гостите на мола ще могат да се възползват и от обширен външен паркинг с множество паркоместа.

Фирмата, изградила бутиковия търговски център бе отличен през октомври 2020 г. от Община Перник с плакет „Най-голям инвеститор“ за успешния си проект.

Скоро ще бъдат известни и още изненади около първия мол в града Mall Pernik. Очаквайте ни!

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply