Ако перничанката Луиза Григорова си живееше в Перник, нямаше да й се случи това

Снимка: Интернет

Актрисата от Перник Луиза Григорова, която стана майка наскоро, претъпря унизително преживяване с двама мъже, съседи от кооперацията, в която живее в столицата. Луиза се оплака за негативното преживяване в инстаграм профила си. Става въпрос за следното:

Актрисата извела малкото си детенце на разходка около блока. Но асансьора се счупил и тя не могла да се прибере до петия етаж, където живее. Затова спряла да чака неволята и се захванала да се качи по стълбите. Сама вдигнала количката с крехкото си тяло, което може би тежи не повече от самата количка с бебе и тръгнала нагоре.

По пътя си нагоре Луиза Григорова се разминала с двама мъже – съседи от нейния блок. Нито един от мъжете не помогнал на Луиза. Тя толкова се разстрои, че каза, че нейното дете никога няма да бъде като тези мъже.

Но да не бъде сигурна. Колкото и да са амбициозни родителите да възпитават качества в децата си като 3D принтер, това не винаги се получава. Но темата е друга.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не знаем дали това, че двама мъже са подминали Луиза Григорова докато качва стълбите нагоре с количка в ръце е някаква нова тенденция в българските мъже, но наистина си струва да се отбележи. Все пак Луиза Григорова е звезда. Не си представяме например някоя святовна актриса да се мъчи да носи  нещо тежко в ръцете си и съседите й да я подминават като пътен знак. Но кой знае?! Може и това да се случва.

Ако перничанката Луиза Григорова си живееше в Перник нямаше да й се случи това. Нашите пернишки мъже не са като софиянци и винаги са готови да помогнат. 🙂

Дали пък съседите на Луиза Григорова от кооперацията не я мразят, за да показват такова неуважително отношение към нея? Може да ги е страх, че половинките им ще ревнуват, че общуват с бивш секс символ.

Сигурно, когато са се прибрали довечера у дома, тези двама мъже са казали на половинките си: „Днес, видях Луиза Григорова, съседката от 5-тия етаж да качва сама тежката си количка с бебе по стълбите, защото асансьора не работеше„. А ревнивите им съпрути ще попитат: „А, ти помогна ли й?„, на което уважаемите мъже най-вероятно ще кажат: „Не, разбира се скъпа, ти си единствената за мен!„, и ще получат шопска салата и малко сланинка като награда за „доброто“ си поведение.

Ще следим междусъседските драми в живота на Луиза Григорова с интерес.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply