ЛЮБОПИТНО: Видовете женско поведение, които зашеметяват мъжете

Привличането е тайнство, което науката все още не може да обясни напълно. Въпреки това има някои начини на поведение, които оказват силно влияние върху мъжете. Определени видове женско поведение будят мъжкия интерес и могат да бъдат основа за възникване на по-нататъшни силни чувства, пише в. Струма.

Кои са тези видове поведение, които действат зашеметяващо на мъжете?

Просто бъдете мила
Едно универсално качество, което привлича като магнит мъжете, е благото излъчване. Ако сте мила, учтива, усмихната и от вас лъха спокойствие, мъжете ще се лепят около вас. Приветливото излъчване винаги е привлекателно и това важи не само за интимните връзки, а и за социалните контакти. Негативизмът отблъсква.

Смейте се на шегите му
Когато някой казва шега, очаква останалите да я оценят. Ако умеете да се смеете искрено и непринудено, определено ще събудите интереса на мъжете наоколо. Смехът е положителна оценка за нечия шега. Той е сигнал, че с този човек ви е забавно, което автоматично ще насочи интереса му към вас.

Носете косата си пусната
Косата е един от забележителните женски атрибути, които мъжете обожават. Ако оставяте косата си да се вее свободно и да пада по раменете ви, това със сигурност ще привлече мъжките погледи.

Бъдете позитивна личност
Позитивно настроените хора са много по-привлекателни от негативните. Рядко някой ще пожелае да общува с вас, ако сте намръщени, ако не харесвате нищо и ако изразявате отрицателно мнение за всичко и всички. Положителните характери, които са ведри и излъчват добра нагласа към хората и нещата от живота, винаги са печеливши по отношение на вниманието на околните.

Не правите необмислени и скъпи покупки
Мъжете винаги следят за това как жените харчат парите си и за какво. За да не изглеждате като златотърсачка или като жена, която прави необмислени покупки и харчи твърде много пари за глупости, бъдете внимателни какво купувате пред мъж, когото харесвате. Ако похарчите пред него цяло състояние за скъпа чанта, това определено ще го отблъсне.

Показвайте интерес
Интересът винаги играе важна роля в привличането. Ако сте на среща с мъж или сте в компания, в която някой разказва нещо, проявата на интерес от ваша страна определено ще събуди интереса му, дори преди това да не ви е забелязал.

Коментари

коментара