Новият шеф на ГЕРБ Перник ПАФКА САМ КАТО КУЧЕ в парка

От както стана шеф на пернишкия ГЕРБ, общинският съветник Денислав Захариев нещо изглежда все по-замислен и унил, видяха папараците на ZaPernik.com. Новият номер 1 на партията на Бойко Борисов в Перник бе засечен САМ КАТО КУЧЕ в пернишкия парк да разхожда своето куче.

Не може да се прецени обаче кое куче е по-щастливо: Политическото или животинчето?

Денислав Захариев, който пое отговорността да върне сили на ГЕРБ Перник ПАФКА цигара след цигара в парка на Перник. Вади от кутията в джоба едната цигара, пуши и лапа другата. И често гледаше в една точка.

Дали не си набута таралеж в гащите с новия партиен пост, времето ще покаже.

Миналата седмица, Денислав Захариев стана популярен в Перник като сравни положението на кмета на Перник Станислав Владимиров като участник в „Бурята Невада“ на старото „Супершоу Невада“.

Единственото, върху което се е фокусирал кмета Владимиров в момента е да усвоява парите, с които го затрупва правителството на ГЕРБ. Той се намира, както имаше едно време в телевизонно шоу „Бурята Невада“, и около него хвърчат милиони лева, които вади през отвора на кабинката. И това е хубаво за Перник! През последните месеци в Перник влезнаха толкова много пари, колкото десетилетия назад не са. ГЕРБ ще продължим тази линия – да се помага на Перник„, гръмна младата надежда на ГЕРБ Перник.

Иначе… след като направи няколко тегела в парка и изпафка кутията с цигари, новия политик си тръгна към дома.

Коментари

коментара