Перник се мобилизира в подкрепа на болния Дени

Перник отново се мобилизира в помощ и подкрепа на едно болно дете от града. Дени е само на 12 години, но се бори с тежка диагноза тимусен карцином в 4-ти стадий.

Тежката присъда  родителите на лъчезарното усмихнато дете научават преди година. Лекарите обаче са обнадеждени и дават 80 поцента шанс на Дени да оздравее.

„Това много ни радва, но в същото време ни и натъжава, защото ако спешно не съберем определената сума, ще се наложи да спрем лечението. Затова се обръщаме към вас, приятели, и ви молим от сърце да помогнете на нашия малък герой да пребори болестта и да бъде отново щастливо дете без болници, болка и страдание“, моли семейството на Дени за помощ.

В момента лечението на Дени протича с озонотерапия, а един курс за лечение е в размер на 7500евро. Все още не е ясно колко курса ще са нужни, за да се възстанови момчето.

Вече има поставени кутии за Дарение за Дени в района на Перник.
На центъра в Медената питка, два магазина до ГУМ , в Нон Стопа на кв. Иван Пашов и още кутии ще бъдат поставени в „Сладко и Солено“ на центъра, както и на други места. Всеки който има желание, може да помогне с каквото може. Нека бъдем задружни и да помогнем на малкият ни герой! Благодариме ви предварително!

Коментари

коментара