Хлапета рушат детска площадка в Драгичево пред очите на майка им – ВИДЕО

„Дали е нормално ? Да наблюдаваме децата си, докато рушат!“

Клип с две малки деца, които разбиват подовата настилка на детска площадка пред очите  на майка си публикуваха в групата на село Драгичево. На него се вижда как малчуганите без особено усилие разглабят меките части на детската площадка, а майка им седи на пейката и наблюдава вандалския акт.

Кметът на селото Виктор Викторов е възмутен от постъпката и се закани, че ще сигнализира за това общинския инспекторат.

Ето какво пише той в коментар под клипчето:

„Искам само да допълня , че човека снимал клипа е направил забележка на майката , което е предизвикало скандал. Благодаря му за сигнала , когато отидох на площадката имаше още двама мъже , единия от които се люлееше на люлката , докато децата отлепваха гумените плочи/залепени с лепило/ , да наистина някой от тях са по разлепени на места. Но това не оправдава безучастието им. Призовавам родителите да оправят плочките. В противен случай ще бъдат глобени от общинския инспекторат! И още веднъж призовавам – Нека заедно да пазим направено и пазим селото си чисто! Хубав ден и бъдете здрави!“,

написа кметът.

Куриозното в случая е, че част от драгичевци оправдават постъпката на децата и жената, защото плочките и без това били разлепени.

Коментари

коментара