Местният бизнес в Перник въстава срещу коронамерките

Местният бизнес в Перник въстава на мирен протест пред сградата на Областна администрация Перник. Причината е дългото преустановяване на дейността на заведения, ресторанти и фитнес зали заради заплаха от пандемия с коронавирус. Протестът е насрочен за 23-ти януари(събота), разбра zapernik.com.

„Живеем в трудни времена, но продължаващите мерки към нашия бизнес се превърщат в превантивни. Обявените от държавата помощи са твърде недотатъчни. Работниците все още не са си получили обещаните 24 лв. на ден от 1-ви декември 2020г.“, пишат собствениците на заведения в Перник и подчертават:

„Не участваме в предизборни кампании и политически игри! Искаме да упражняваме законното си право на труд в България!“

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на:

2 Коментари на Местният бизнес в Перник въстава срещу коронамерките

  1. Вангелов, с мирни протести и отразяването им в пресата нищо няма да се получи. Ще стане като в поговорката за кучетата и кервана. Затова запретвай ръкави и организирай хората ( не само бизнеса ) към Гражданско неподчинение . По подобие на Италия, Австрия , Канада , Германия, Швейцария….Забравил ли си, че политиката е концентриран израз на икономиката …. И че оцеляването на давещите се е дело на самите тях ….

Коментирай

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван