Орхан Мурад на гости в Брезнишко – ВИДЕО

Легендарният певец и музикант Орхан Мурад пристигна в брезнишкото село Горна Секирна в ранния съботен следобед , където гостува на импресариото Иван Григоров. 

Певецът беше заедно със своите приятели от “Веселите момчета” – Тото Митов и Светльо Калвин. Домакинът Иван и негови роднини се бяха погрижили за приятната домашна атмосфера, вкусната селска гозба и пивката ракия, с които посрещнаха гостите си. Атмосферата се допълваше и от включена система за озвучаване, две китари и кахон.

“Ние сме си в нашата любима творческа обстановка – с инструментите в ръка, чашите пред нас. Така се раждат винаги песните. Песните се раждат или в безумна веселба каквато е в момента, или в много тъга и скръб.”, сподели пред репортер на Zapadno.com певецът и музикант Орхан Мурад.

Най-известният хит на певеца е “Хиляди слънца”, който е част от студийния албум, носещ същото име. Албумът е издаден през пролетта на 1998 година. Ремикс на песента излиза през 2011 година. Тоталният хит на 90-те години бе изпълнен от музикантите през камерата на брезнишкия сайт zapadno.com:

Коментари

коментара