„Топлофикация Перник“ взима мерки при влошаване на обстановката заради проливни дъждове или застудяване

„Във връзка с обилните валежи в региона и обявеното частично бедствено положение в Перник, искаме да уверим нашите абонати, че съоръженията ни са напълно подсигурени. Продължаваме да работим на пълен капацитет. Доставката на топлоенергия е гарантирана„, това съобщиха от „Топлофикация Перник“.

От дружеството информират своите абонати, че постоянно наблюдават ситуацията в региона. Към момента контролираното изпускане на язовир „Студена“ не се отразява на работата и не застрашава снабдяването с вода на ТЕЦ-а.

„Уверяваме нашите абонати, че сме предприели всички необходими мерки при евентуално влошаване на обстановката. При рязък спад на температурите, Топлофикация Перник ще продължи да функционира нормално“.

Предприети са необходимите действия за гарантиране на складовите наличности от горива, както и възможността за превключване на работния режим на природен газ, допълват от „Топлофикация Перник“.

„Според прогнозата за времето през следващите няколко поредни денонощия се очаква температурите да бъдат постоянно под 0 градуса. Дружеството уверява своите абонати, че разполага с необходимите мощности за поддържане на по-висока температура на подаваната гореща вода към абонатите“, заявяват от „Топлофикация Перник“.

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на:

4 Коментари на „Топлофикация Перник“ взима мерки при влошаване на обстановката заради проливни дъждове или застудяване

  1. Какви глупости пишете,парното е слабо поне от седмица.Ще видя каква сметка ще начислите и как ще се оправдаете.

  2. Нещо се шегувате май ! То парно няма от няколко дни, той бил подсигурил.

Коментирай

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван