Уникално по рода си денс шоу на 5-ти октомври в Перник! За първи път публиката определя развоя на събитията!

DA Clique, The Center и Flying Steps Academy обединяват творческите си сили, за да ни представят „ПАРАЛЕЛ” – танцов спектакъл, в който публиката определя развоя на събитията!

След огромния успех на „АТЛАС” (2016г.) и „ЕКВИЛИБРИУМ“ (2017г.), две от най-доказаните формации по улични танци в България за трета поредна година ще работят заедно със световноизвестното стрийт крю от Берлин, за да създадат уникално по рода си шоу. С участието на над 60 специално подбрани за целта танцьори, спектакълът се фокусира върху силата на изборите, които всеки един от нас прави в ежедневието си и начинът по който тези избори определят живота ни.

За пръв път по време на танцов театър в България публиката ще има възможността да определя как се развива историята в шоуто – в редица ключови моменти зрителите ще могат да изберат как биха искали историята да продължи, докато не се достигне до един от няколкото коренно различни финала.

Повече за DA Clique, Тhe Center и Flying Steps Academy:

DA Clique обединява млади танцьори с дългогодишен сценичен опит. Започнала дейността си през 2012-та, към момента групата наброява над 130 танцьори, трениращи в Перник, София и региона. Създатели на 11 авторски танцови спектакъла, играни в Перник, София, Дупница и Банско. Автори на над 40 авторски танцови видеа, гледани над милион пъти в YouTube. Носители на над 50 призови места и отличия от фестивали в страната и чужбина. Действащи балкански шампиони в 4 различни възрастови групи (BALKAN DANCE OLYMPIAD, BELGRADE, OCTOBER 2017) и световни шампиони в дисциплина “Street Show”, възрастова група “adults” (XV WORLD DANCE OLYMPIAD, MOSCOW, MAY 2018).

The Centеr е първото и най-голямото училище за съвременни хип-хоп танци в България, представляващо мрежа от танцови зали и хореографи, обхващаща територията на цялата ни страна. В него преподават едни от най-добрите хореографи на танцовата хип-хоп карта на държавата, доказали себе си и уменията си на сцената на безброй състезания, танцови форуми и телевизионни предавания.

Flying Steps от Берлин са създадени през 1993-та година и са считани и уважавани като една от най-успешните формации по улични танци в света. Към момента в танцово училище Flying Steps Academy се обучават над 1000 танцьори от цял свят, а Академията се счита за най-престижното танцово училище в Европа и едно от най-добрите в света.

Потопете се в магическото танцово измерение на “ПАРАЛЕЛ”:
5-ти октомври – Перник – Драматичен Театър „Боян Дановски“ 
6-ти октомври – Варна – Драматичен Театър „Стоян Бъчваров“
8-ми октомври – Дупница – Драматичен Театър „Невена Коканова“

Начало: 19:00ч.
За предварителна резервация на билети: 0893696621
За повече информация: www.daclique.dance

Коментари

коментара