Скоро нещо ще се случи в бар Олгин

Скоро нещо ще се случи на емблематичния за Перник бар Олгин, разбра ZaPernik.com. Хора от три града ще избухнат на латино ритми, а организаторката на латино купона е треньорката по аеробика от Перник Светлана Кирова. Тя ще събере в Перник свои приятели и любители на танца от градовете Сливница, Казичене и Перник.

Събитието е насрочено за 21-ви юни, четвъртък от 19:00ч. Мястото Светлана е избрала заради това, че там могат да се съберат много хора, а и района е подходящ за паркиране на автобусите, с които ще дойдат присъстващите.
Очакват се много хора. Такова нещо не е имало до сега в гр. Перник  – три клуба по аеробика на едно място, разкриват пред ZaPernik.com.  Клубът от Казичене е между 30/40 човека , Сливница са около 25 /30 и Перник са около 40/50.
От клуба по аеробика казаха, че не е никакъв проблем за перничани, които желаят да участват в танците или просто да погледат да се качат при тях.
Можете да си припомните последната ни новина за Светлана Кирова – известна с перфектното си тяло, аеробик танци и като тв булката от Перник. Припомняме, че преди време Светлето събра жените на града за тренировка по аеробика.  Тя бе и инициаторка на инициативата „Нека Перник олекне със 100 килограма“

Коментари

коментара