Най-известната треньорка по аеробика в Перник Светлана Кирова събра жените на половината град – ВИДЕО

Най-известната треньорка по аеробика в Перник Светлана Кирова събра жените на половината град за тренировка по DENCELO, която се прави за първи път в Перник. 

Младите жени гориха калории и се забавляваха в такт с музиката, а Светла остана очарована от всички. Тя сподели след събитието: „За мен това беше най-голямата награда! Благодаря Ви за споделената вечер“.

Какво означава DENCELO?
Произхода му е сбор от две думи: DANCE (танц) и LOVE (любов) ! Да го наречем.. ..ЛЮБОВ ЧРЕЗ ТАНЦА!

DANCELO е кардио/фитнес/танцувална тренировка – с която се горят много калории, като същевременно се забавляваме на MAX. Друго интересно, е че тази тренировка е изцяло български продукт и създателите й са от град Варна.
Това не е първата инициатива на младата фитнес фурия Светлана, която стана известна като една от първите булки в риалитито „Женени от пръв поглед“. След като се ожени, а след това и разведе, Светла продаде магазинчето си за бельо и се отдаде изцяло на страстта си към аеробиката и танца и вече години наред успешно събира и тренира хора от Перник и от страната.
 
Светлана бе инициатор на предизвикателството „Нека Перник олекне със 100 кила“, а наскоро засне зашеметяващ клип в руините на пернишки завод. 

Ето и последното предизвикателство, което събра перничанки на DENCELO!

Коментари

коментара