Пребиха перничанин на паркинга на хипермаркет в Перник пред очите на жена му

49-годишен мъж е бит вчера в Перник.

За инцидента е подаден сигнал от съпругата на пострадалия, 50-годишна жена. Тя съобщила, че нелепата ситуация се е разиграла на паркинга на голям магазин в пернишкия кв. „Изток“. Неизвестни нанесли побой на съпруга й и избягали в неизвестна посока. Служители от Второ РУ са започнали досъдебно производство по случая. Предприети са действия за установяване на извършителите.

32-годишен е задържан за притежаване на наркотични вещества.

Акцията е проведена вчера от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Перник. Полицаите проверили 32-годишният К.Р., в когото били намерени и иззети пликчета, съдържащи марихуана, амфетамин и екстази. Мъжът бил задържан до 24 ч. с полицейска мярка.

Започнато е досъдебно производство по чл. 354 „а“, ал. 3 от НК и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Жена застава пред Темида за шофиране на автомобил в нетрезво състояние.

На 22 ноември миналата година, на ул. „Св св. Кирил и Методий“ в областния център бил проверен лек автомобил Опел „Астра“, управляван от 21-годишната В.С. от Перник. При изпробването й с техническо средство за алкохол били отчетени над 1, 2 промила. Анализът на кръвната й проба показал 1, 64 промила. Привлечена е като обвиняема и работата продължава.

Къща е горяла в Перник. Няма пострадали хора.

Пламъците лумнали вчера, около 13, 20 ч., в пернишкия кв. „Могиличе“. Сградата, собственост на местен жител се запалила от строителна неизправност. Унищожени са около 2 кв. м. покривна конструкция и обшивка на изолация на стена. Два екипа на пернишката пожарна потушили пламъците. Къщата като цяло е спасена.

 

Коментари

коментара