СКАНДАЛ! Босове на футболен клуб пускат фалшив слух за стадион „Металург“

Кирил Джоров

Босове на футболния клуб „Метал“ 2002 се опитват да разпространяват фалшиви слухове се разбра днес след репортаж на ТВ Кракра, в който треньора на отбор „Метал“ Кирил Джоров обяви, че кмета на квартал „Изток“ Емил Костанинов бил обещал, заедно с някаква фирма ще се ремонтира поливната система на стадиона, но това не се случвало.

Надяваме се с кмета на кв. Изток Емил Костадинов, който обеща да се направи някакъв ремонт, но не знам дали ще се състои това нещо. Чакаме да е хубав терена, за да изпитваме удоволствие от това, което правим„, каза треньора Кирил Джоров .

Среща с футболните отбори на „Металург“ и „Метал“ правим редовно. С каквото можем – помагаме, но никога не сме коментирали и не съм обещавал такова нещо за поливната система„, контрира обаче младия кмет на кв. „Изток“ Емил Костадинов.

Емил Костадинов

„Запознати сме с проблема с поливната система, от дълги години стадион „Металург“ беше изоставен. С Община Перник винаги сме правили каквото можем за стадиона, но изграждането на поливна система е скъпо начинание, а Общината е доста зле финансово. Търсим спонсори, но не можем да обещаем, че това ще се случи тази година. Да си обещаваме напразно не виждам смисъл“, каза кмета Емил Костадинов.

Теренът е предоставен на детската футболна школа безвъзмездно и те не заплащат нищо ползвайки стадион „Металург“ за тренировки.