Само в ZaPernik.com! Кои са хората на Радан Кънев в Перник?! Какво казват за предателите от ДСБ, които минаха в Реформаторски блок 2 в Перник! Четете взривяващо интервю с Георги Недев от „Нова Република“!

Господин Георги Недев, регистрирана е листа на „Нова Република“ в Перник за предстоящите избори. Кажете моля ви повече за листата и хората, които ще се борят за вота на перничани? Запознайте аудиторията с тях.

В листата на Нова Република за 14 МИР Перник са включени шест души. Водачът на листата – Калин Цеков е на 38 години, роден в град Перник. Ние, от Нова Република застанахме зад гражданска кандидатура в лицето на г-н Цеков, защото смятаме, че с политика трябва да се занимават хора, доказали своите качества в конкурентна среда, а не лоялните на партийните централи дейци. Нашият кандидат има повече от двадесетгодишен опит в IT сектора и е доказал професионализма си в своята сфера на дейност. По-конкретно се занимава с банков софтуер и електронни разплащания, паралелно, с което развива и бранд за разработка на мобилни приложения, обслужващ ключови клиенти. От Май 2015г. се занимава със софтуер за електрическа мобилност и обслужването на зарядни инфраструктури. Политическият живот на България има силна необходимост от нови лица, които да имат смелостта да променят средата. За това Нова Република подкрепя Калин Цеков в трудната битка срещу статуквото. Вторият в листата съм аз Георги Недев – общински председател на ДСБ Перник.Трети – Явор Стоименов – IT специалист Четвъртото място е за Бисер Механджийски – предприемач и учредител на ДСБ Перник.Петото място е за Виктория Десова- председател на ДСБ Оборище, на 25 годинини Тя е родена в Перник, завършила Политология в Софийски университет, професионално се реализира в сферата на образованието. Шести в листата e Николай Милев – представител на дясно консервативната организация „Българска Демократична Общност“
Нова Република Перник
Вие бяхте дълго време ДСБ, заклет фен на Иван Костов, но сега сте „Нова Република“, обаче основното ядро на ДСБ Перник – семейството на д-р Маринова и д-р Симеонов избягаха при Реформаторския блок 2, заедно със стоматолога д-р Валентин Павлов. Как приехте тази новина за разцепление?
Аз с колегите ми сме Демократи за Силна България в Перник. ДСБ е основна част на Нова република, ние разширяваме представителството на свободните десни хора . В Нова Република дойдоха личности , с които мислим и работим в една посока – сътворяването на една отговорна, модерна и работеща за гражданите си държава. Държава без корупция , с върховенство на закона , държава с оптимално благоприятна икономическа и социална среда. Така че , Демократи за Силна България – Перник сме и ще бъдем активна част от Нова Република, можем да докажем и реализираме всяка част от програмата си. Що се отнася до бившите ни колеги от ДСБ Перник , както и за хората около тях, не отричам свършеното досега . Те избраха да са част от РБ2. Всеки отговаря за себе си, но когато си част от остатъчна коалиция подвластна на лични, корпоративни интереси, когато принципите отстъпват пред обикновеното подчинение на текущите назначения и схеми за облагодетелстване, не си на правилното място. За да се наричаш ДСБ , то трябва достойно да защитаваш принципите си. И ако някой се пита, точно затова Демократи за Силна България са Нова Република!
Георги Недев и Валентин Павлов
Смятате ли, че „Нова Република“ има ресурс, и ако да – какъв, за да привлече повече гласоподаватели от Реформаторите в Перник?
Не само има, но и ще ги привлечем и спечелим. Нима перничани не се умориха да нямат представителство адекватно на разбиранията и интересите си? Колко пъти могат едни граждани да бъдат излъгани? Защо трябва да продължават да правят едни и съши грешки и да пращат в парламента някой , който да прави всичко за себе си и нищо за избирателите си? Няма защо да давам аз отговор на тези въпроси. Ще ги дадат перничани с избора си. Това в което съм сигурен, много сигурен, е силната подкрепа за Нова Република. Ние сме алтернативата в дясно, ние предлагаме и ще осъществим политики, водещи до съответстващо на очакванията на гражданите ниво на управление и законодателство. И да, в Нова Република всеки един от нас е доказал, не с думи , а с дела какво и как може да свърши за обществения интерес.. Ние сме тези , които остават при принципите си ,а не се превръщаме в патерица или кукла на конци на някого. Сигурен съм , изненадата в Перник ще се нарича Нова Република. Нова република с голямата подкрепа на перничани.
Георги Недев
Радан Кънев много се ебава с Бойко Борисов. Нарича го системно инкогнито „тиква“, веднъж даже в национален ефир „бай Х…й“, очевидно скача срещу ГЕРБ и лидера им. Вие тук на местно ниво какво мислите за ГЕРБ? За управлението им както на национално, така и на регионално ниво? Те ли са основния ви политически противник?
Вижте, най-накрая някой с повече достойнство и смелост говори на езика, който г-н Борисов разбира. За управлението на ГЕРБ е ясно, липсват ни страшно много пари, наши пари на българските данъкоплатци. Нищо не се случи в посока на работеща среда за малкия и средния бизнес , напротив, побъркаха всеки който сам, с честната си работа прави и невъзможното за да оцелява и храни семейството си. Няма смисъл да ви говоря за обществени поръчки, за инфраструктурни проекти ( магистрала Хемус , Струма) , за ситуацията в образованието, за всички проблеми и противоречия в здравеопазването. Факта, че Радан Кънев и ДСБ напуснаха преди година, така наречената управляваща коалиция е достатъчно красноречив! Казвам така наречената, защото всъщност зад тази фасада надничат и други познати лица на Пеевски например. Нашият, на Нова Република , основен политически противник е БСП Нова Република е алтернативата в дясно. Ние сме основните конкуренти на социалистическата „дясна” ГЕРБ и на това което представя като политически проект Марешки. А за патериците на ГЕРБ няма какво да кажа. Нова Република е изборът на свободните десни хора.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply