Само в ZaPernik.com! Извънредно заседание на БСП свикано спешно в Перник, за да спаси политически удавник! Умопомрачителна декларация до Корнелия Нинова потегля от Перник за София

В БСП тази вечер е весело! Ние, от ZaPernik.com, когато видим политици да се хванат за властта и да не пускат кокала, ни става смешно. А сега, сериозно:

Източници от БСП Перник ни издадоха, че тази вечер е имало извънредно заседание на Изпълнителното бюро на партията в Перник, свикано от изпадналия от листата за депутати Кирил Леонсиев от село Богданов дол. Както zaPernik.com писа снощи областната структура на БСП Перник, чрез тайно гласуване реши, че той няма място в листите на партията.

Днес, група подопечни на изпадналия Кирил Леонсиев, сред които е и бившия областен управител на Перник Иван Честното са подписали декларация до Корнелия Нинова, в която ожалили другаря Кирил Богдановецо. Идеята е ако може по-милост да го впишат втори в листата. А мотива: Нямало перничани в листата на БСП.

Листата на БСП Перник за следващия парламент е от осем човека. От тях две-трети – цели пет кандидат-депутата са перничани. Но какви перничани са те, след като не са от Богданов дол, шегуват се тази вечер в Пернишкото БСП.
Станислав Владимиров – областен лидер от Перник, водач на листата
Петър Янков – секретар на групата общински съветници от Перник
Евелина Венкова – секретар на партията и член на националния съвет на МО, също от Перник
Мишо Михайлов – член на Бюрото от Перник
Гражданска квота, очаква се от Перник коалиционен партньор

02

Ние от ZaPernik.com нямаме писмото, което утре ще получи Корнелия Нинова, но можем само да предполагаме горе-долу какво ще е съдържанието му:

Отворено писмо-декларация до Корнелия Нинова

Уважаема другарко Нинова,

Моля Ви, моля Ви, Моля ви, смилете се над мен и ме сложете по милост в листата на БСП. За срам станах в селската кръчма у Богданов дол. Ето, тая вечер не ме поздравяват пияниците вече. Знаете как е в политиката – изпаднеш, никой не те познава. А мене тука ме черпават, оти се надяват, че ще влуезем в парламенто.

Носим Ви 5 литра домашна ракия – Богдановска джанковица с моя лик на шишето.

Носим ви трилитров буркан с месо от прасето. Лично го клах, като падна Бойко от власт. Няма да ви оставя гладна, другарко Нинова, моля ви се много за едно местенце в листата за депутати.

Знаете, аз съм изборджия! От няколкостотин изборни секции в Перник, единствено в моята секция, тази на родния Богданов дол загубихме изборите на президента Румен Радев.

Другарко, Нинова, пием и не моем разберем: Лови ли ме законът за отседналост с тия разпределения в листите на партията, че изпаднах така от коня?

Другарко Нинова, аз учих много чужди езици тези месеци, за да се подготвя за парламента. Вече владея перфектно английски, с който мога да шашна нашите избиратели и европартньори, вижте:
Let`s have a party – Хайде да направим партия
I love you baby – Обичам ви баби!

Другарко Нинова, влезте ми в положението, едвам удържам фронта в Перник – кокала ли да държа в уста, бутилката ли, затруднявам се вече?! Ако продължавате така да ме държите в невидение, може да се удавя в казана с джибрито.

Вие мене уважавате ли ме, другарко Нинова? Нека се разберем, като мъже!
Наздраве!
Ваш Киро Богдановецо
Професия: чакащ пост

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply