БОМБА в zaPernik.com! Перник предаде Радан Кънев! Доктор В. Павлов се подлъга по министър П. Москов и повежда Реформаторите в Перник! Пернишките костовисти остават без прасе-касичка за изборите! Отломките от ГЕРБ Перник клечат на първи ред в новата партия „Да, България“!

Голяма бомба тресе десните в Перник, научи сайта zaPernik.com.

Областният лидер на ДСБ – стоматологът Валентин Павлов предава хората на Иван Костов и Радан Кънев и остава в Реформаторския блок, където ще оглави пернишката листа за народни представители. Валентин Павлов е подлъган от министър Петър Москов, който обикаля из България и краде костовисти от ДСБ, да се влеят в Реформаторския блок и да предадат Радан Кънев. Засега отзовал се е пернишкият доктор Павлов. Те с Москов, не е тайна за хората в политическите коридори на властта имат общи интереси.

Радан Кънев в Перник

Доктор Маринова

Какво става с ДСБ в Перник? Първоначалната информация бе, че на хоризонта остава политическото семейство на д-р Маринова и д-р Симеонов – вечните представители на ДСБ в Перник, които по първа информация са тотално разочаровани от постъпката на д-р Павлов. Информацията гласеше, че те нямали намерение да предават идеята ДСБ и Радан Кънев, но губят политическата касичка, защото за никой не е тайна, че именно доктор Павлов финансираше разходите по изборите на костовистите в Перник.

Но се оказа обратното: Маринова и Симеонов забравят за Радан и Костов и се паркират плътно зад д-р Павлов в Реформаторския блок. Ще напишем нова гореща статия по темата.

Москов, Павлов

Маринова, Павлов

Драмата е голяма! Прогнозите на скептиците са, че както са се разцепели, десните няма да влязат в следващото народно събрание.

Петър Петров

Изпадналите политици от ГЕРБ пък търсят пристан в новата партия на олигарха Иво Прокопиев – „Да България“. На представянето им в Перник на първи ред клечеше ексдепутата от ГЕРБ Петър Петров. На срещата се забелязали и други изпаднали ГЕРБери.

Четете по-късно в ZaPernik.com още бомби:

  • Горещите клюки около Христо Ковачки и кохортата му в Перник! Докъде го докараха прислугите на олигарса и как ще играят на следващите избори!
  • БСП – драми, борба за кокала и любовни афери тресат пернишката централа.
  • Патриотите и Марешки – подробности около енигмата на изборите.
  • И разбира се черешката на тортата ГЕРБ и вечните интриги около хората на Бойко Борисов и Цветан Цветанов!

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply