Желязната Лейди от Перник и Miss Top Of The World Елизабет Методиева направи за смях всичките си ухажори

Красивата перничанка Елизабет Методиева, която преди дни се окичи с короната „Miss Top Of The World“ в Индия, не може да се отърве от набези на ухажори. В социалната мрежа непрекъснато я заливат какви ли не предложения и признания в любов. Но Бети е не само красива, но и умна, и не се връзва много на напористите „принцове на бял кон“.

Преди време тя дори призова женените мъже да публикуват любовните си откровения публично, за да видят и жените им за какви романтици са се оженили.

Новият и пост също красноречиво показва позицията на „желязната лейди“ от Перник:

Стана така,че всяка красива жена бива ухажвана от всякакви мъже.От толкова много свалячи, гларуси, „бизнесмени“, идиоти, търсещи флиртче или „дай боже“ нещо за една нощ..Tя приятелю не се трогва.Изгубила е вяра и надежда, че някъде там..е нейният принц.!!Не се впечатлява, защото е свикнала постоянно на внимание от хора, които я използват.Същото се отнася и за мъжете.Толкова много леки жени, толкова много „кухи лейки“ с неестествено поведение и визия приятелю, че ти писва в един момент и се отвращаваш, отдръпваш..Започваш да изглеждаш странен, особен..Но ти не обръщай внимание на това приятелю..,а намери онова, което вижда теб.. в момент.., когато си невидим за останалите..Намериш ли го..не го пускай да си тръгне от теб..!!!

Междувременно Елизабет Методива е подготвила да отпразнува голямата си победа с голямо парти за приятелите си в сряда от 23:30 в „The Cotton Club“ в София.
„Партито ми в сряда няма да бъде просто повод за празнуване, а и обединение в помощ на малката Гери. Искам да помоля всички, които са решили да ме уважат, да не носят букети, а да дарят тези средства, за това малко ангелче, което се нуждае от нас!!!Нека бъдем хора, не само по Коледа“, казва Елизабет Методиева.

1

Крайният резултат на всички амбиции е да бъдеш щастлив, казва Miss Top of the World 2016

Елизабет Методиева

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply