Пернишките волейболисти с виртуозна игра, победиха от раз Тетевен с 3:0

Снимка: Фейсбук

Отборът на  ВК „Миньор“ би „Тетевен волей“ с 3:0 и записа втората си победа от началото на сезона и така се утвърди в златната среща на таблицата за временно класиране след шестия кръг на Суперлигата. Двубоят между перничани и тетевенци бе най-добрия за домакините, които през цялото време играха разнообразно край мрежата и напълно заслужено спечелиха двубоя.

В първия гейм „жълто-черните“ взеха инициативата още от самото начало и се наложиха с 25:17 точки. Във втората част играта бе равностойна, но в края  гостите допуснаха няколко грешки и позволиха на перничани да победят с 25:16 точки. В третия гейм, който бе най-кратък „Миньор“ без проблеми би  с 25:14, като с това спечели и срещата с класическото 3:0.

За състава на „Тетевен волей“ това бе четвъртата загуба от началото на сезона,  което е лош атестат за тима, който през миналата година  бе приятната изненада в Суперлигата.

След успеха на „Миньор” феновете на домакините бяха зарадвани допълнително и от Мисс Топ моделс Мелинда Сейдия. Тя изтегли печелившите от играта с публиката, която стана традиционна практика в Перник. Щастливците пък си тръгнаха с различни ваучери за ресторанти, фитнес и други.

Източник: в. Вяра

Be the first to comment

Leave a Reply