Дядо пострада при катастрофа със сина си в Трън, трима пияни спряни да карат коли в Радомир и Брезник

Възрастен мъж е пострадал при пътен инцидент в Трънско.

Случката се е разиграла вчера, около 08, 45 ч. непосредствено преди трънското с. Мрамор. Лек автомобил „Фолксваген Джета“, управляван от 57-годишният С.М. самокатастрофирал. Пострадал е бащата на водача, 80-годишен мъж, който е със счупена шийка на тазобедрена кост. На шофьора е взета кръвна проба за алкохол.

Започнато е досъдебно производство и работата по случая продължава.

Трима ще отговарят за шофиране на автомобили в нетрезво състояние.

34-годишният Г.В. от гр. Радомир е привлечен като обвиняем за това, че на 05 ноември тази година управлявал лек автомобил „Мерцедес“ в центъра на областния град с концентрация на алкохол в кръвта 2, 08 промила. Резултатът е отчетен след химическа експертиза на кръвната му проба.

С 1, 43 промила е управлявал автомобила си 28-годишният И.В. от гр. Брезник. Мъжът бил заловен на 13 ноември в града, шофирайки лек автомобил „Фолксваген Голф“. Резултатът му е отчетен на база химически анализ на кръвната му проба. И.В. е привлечен като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Брезник.

Вчера, около 21, 00 ч., в гр. Радомир, на кръстовището на улиците „Дупнишка“ и „Батенберг“ бил проверен лек автомобил „Тойота Корола“, шофиран от столичанина К.П./68 г./ При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 41 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и работата по документиране на случая продължава.

Be the first to comment

Leave a Reply