Емблематичният ресторант „Казабланка“ се върна на НОМЕР 1 в Перник! Новата обстановка е най-доброто в Перник! Шеф готвач от х-л „Шератон“ готви на клиентите! Вече в менюто: Джоспер скара от затворен тип с дървени въглища, месото с ирландски произход „Black Angus“, отглеждано и в Небразка, след като премине през термична обработка остава крехко и свежо, пастата е винаги и само прясна! Перник имаше нужда от ИСТИНСКИ РЕСТОРАНТ! Вижте снимки от обновения „Казабланка“!

С нов шеф готвач от топ хотел Шератон, ново изискано меню и нова обстановка отвори култовият пернишки ресторант „Казабланка“. На откриването специален гост бе сценариста от „Шоуто на Слави“ Иво Сиромахов, а професионални музиканти с цигулки, виола и чело, участвали в твшоуто, веселяха гостите с класика, еверъгрийни, бг и комерсионална музика, преди седмица в Перник.

1

Капацитет на заведението е 100 места вътре , зала за пушачи 40места (зимна градина),вън 200места.

10

Емблематичният ресторант, в който всеки перничанин е бил, в момента е с най-изискания интериор  в града ни, още по-изискана кухня, дори и за вегетарианци, но без повишаване на цените.

Новият шеф готвач – Дони Андонов, след образованието си за професионален готвач, е започнал кариерата си в хотел Шератон ,където се обучавал и след това работил. Има специализация в Италия 2 години , където се запознава и изучава Калабрийска , Тосканска, Сицилианска кухня  и никога не използва готова паста – работи само с прясна паста. Шеф готвач Дони е със стаж над 25г. Един от ресторантите където е работил като шеф готвач е р-нт Крим – 10 г. Работил е и като главен готвач в известни хотели.

10

Менюто в ресторанта е кардинално прекроено, но са запазени най-харесваните от клиентите стари ястия.

Вижте едни от новите специалитети:

Крем супа от сьомга със скариди и кедрови ядки.(нежна консистенция съчетана с финни ядки)
За дамите био блюда от азиатската кухня:
Азиатска салата с уакаме(мариновани водорасли със сусам)
Едамаме (зелени соеви бобчета, гарнирани с пармезан и зеленчуци)
Специално меню на JOSPER (МОДЕРНИЗИРАНА СКАРА НА ДЪРВЕНИ ВЪГЛИЩА ОТ ЗАТВОРЕН ТИП)

Свински Джъмбо котлет
Т-бон стек Фиорентина
Бол Тип стек  Блек Ангъс
Три Тип стек Блек Ангъс
Мариновани крилца в барбекю сос                                              

Печена ципура с билки …….   и много   други предложения от свинско,крехко телешко,пилешко месо и риба.

Месото Black Angus е с ирландски произход отглеждано и в САЩ Небраска и, след като премине през термична обработка остава крехко и свежо. Името му произлиза от графство Ангъс, откъдето са започнали да отглеждат този вид говеда. изключително говеждо месо от от чистокръвната породиа Black Angus  се отглежда на селектирани стада, изцяло вегетарианска диета, без антибиотици, хормони.

8

Обновеният ресторант „Казабланка“ има специално предложение и за фирмени партита, а записванията вече започнаха. Ресторанта е подходящ за всякакъв вид тържества. Предлагат менюта , както от менюто така и кетъринг. Организацията включва по Ваш избор DJ, тематична и не тематична украса, любезен персонал,  удовлветворение на Вашите желания и много забавление!

„Ние от Казабланка можем да организираме такива тематични партита, които ще оставят емоциите ви чак до другата Коледа! Независимо какъв тип парти – коктейл или вечеря, ние ще ви посрещнем със стил, елегантно обслужване, безупречно отношение и изключително вкусна храна“, казват от ресторанта.

8 12 2 3 6 7 11

Be the first to comment

Leave a Reply