Девойките на Спортен клуб по тенис на маса Металик -Перник трети на Държавното отборно първенство до 19 години. Мартин Георгиев с бронзов медал на двойки

От 25 до 28 Април в Горна Оряховица се проведе Държавното отборно и индивидуалното първенство. За финалите в отборното се класираха 8-те най-добри отбора в България.

Девойките на СК Металик Перник направиха две победи в своята група

СКТМ“МЕТАЛИК“-СКТМ“КОМФОРТ“ВАРНА 3.2
СКТМ“МЕТАЛИК“-СКТМ“ВАРНА 2015 3.1

В полуфинала нашите момичета се изправиха срещу настоящият шампион „СКТМ“ЮНАК“ АРДИНО и загубиха с 3.1

Така момичетата трябваше да се борят с “ ЦСКА“ СОФИЯ за бронзовите медали. Перничанки изиграха страхотен мач и победиха отбора на „ЦСКА“ СОФИЯ С 3.1 .


Състав:НИНА НИКОЛОВА (15г.), ВИКТОРИЯ ВАЛЕНТИНОВА( 18г.), СИМОНА ЧОРЕЛОВА( 13г.), АН-МАРИ ЧОРЕЛОВА (16г.).

В Индивидуалното първенство, 15-годишната ни многократната шампионка Нина Николова е в ТОП 8 на всички дисциплини. До 19 години на смесени двойки с нейният партьор Кирил Спиридонов от СКТМ“КОМФОРТ“ ВАРНА загубиха драматично на четвъртфинал с 3.2 от шампионите на Световната купа Мирослав Шмид „Комфорт“ Варна и СИДЕЛЯ МУТЛУ“ Юнак „Ардино.

На двойки девойки Нина и нейната партньорка Веда Ниезиева „РОСА“ ПОПОВО отстъпиха за медала от Анита Петкова“ Дунав „Русе-Дея Милтанова“ Марек 76 „Дупница.

Мартин Георгиев( 16г.) е бронзов медалист на двойки до 19 години със Симеон Стоичков  СКТМ“ МАРЕК“ 76 ДУПНИЦА . Марти е в Топ 10 в инидивидуалното.

Треньорите Емил и Емилия Михайлови са изключително доволни от страхотното представяне на всички състезатели на СКТМ МЕТАЛИК ПЕРНИК: В. Валентинова, Н.Николова, Симона и Ан-Мари Чорелови, М. Георгиев и Михаил Йорданов.