НЕКА ДА ПОМОГНЕМ! Рени от Перник е одобрена за трансплантация в Беларус! Да покажем, че човешкият живот струва много повече от 72 000 евро!

Добри новини за Рени Ваклинова от Перник! Рени, която се нуждае от бъбречна трансплантация вече е в Беларус, а след предварителние изследвания, лекарите са обнадеждени, че няма противопоказания за трансплантация и дават 99,9% успеваемост. Рени вече е включена в списъка от чакащи за донорство, но колкото по-бързо се намери донор за Рени, толкова по-добре, тъй като тя от години е на хемоидализа и тялото й е изтощено. 

Дотук с добрите новини.

Рени има голяма нужда от средства, за битката за живота си. За да се случи всичко това, тя трябва да заплати втори етап от лечението, който е в размер на 72 500 евро ( 141 798 лв. ). За някои тази сума може да е просто един апартамент, къща или нова кола, но за Рени е непосилна. От последната кампания Рени има в банковата си сметка едва 3000лв.

Но ние знаем, че перничани са събирали много повече!
И всеки, дори малък шанс за живот си струва, струва много повече от 72 000 евро. 

Ето какво пише Рени Ваклинова :

Здравейте, ПРИЯТЕЛИ, споделям с вас как протича престоят ми в клиниката в Беларус. От понеделник 22.04. всеки ден обикалям кабинети – като започнем от лабораторията и кръвните изследвания , типизация за съвместимост на органи и тъкани, рентген, гастроскопия, ултразвук и образна диагностика, кардиолог, пулмолог, томография ,офталмолог и още други.Да не пропусна, че правя и процедурите на диализа, които са жизненоважни за мен и поддържат живота ми.
Лекарският екип, който ме пое е доволен. Казват, че всичко е наред . Няма противопоказания за трансплантация и дават 99,9% успеваемост.
🙏🍀🙏 ЩЕ БЪДА ВКЛЮЧЕНА в листата на чакащите и мога да бъда повикана във всеки един момент при поява на подходящ и съвместим донор. Техен съвет е трансплантацията да бъде възможно най-скоро, тъй като много години съм на диализа и организма ми е изтощен. Но за да се случи всичко това е необходимо да заплатя втори етап от лечението в размер на 72 500евро ( 141 798 лв. ). Сума непосилна за мен и семейството ми.
❤️🙏❤️Приятели, мили добри състрадателни, подайте ми ръка!🙏❤️🙏
🍀 На крачка съм от мечтания нов живот без болка, без умора, без страдание и тъга….. Моля всички добри хора , подкрепете ме.Знам, че с общи усилия това ще случи. Помогнете на една майка да бъде до сина си , докато расте и да бъде опора,разум и мъдрост за него и семейството.
🍀Приятели, добри хора, времето , с което разполагам е кратко. От клиниката изискват заплащане на цялото лечение в най-кратък срок. Което определя спешността на моя призив към вас . Нека този път не губя шанса си отново. Подкрепете мен и зарадвайте едно дете, което ще израсте щастливо с майчина обич и опора. Нека имам шанса да изпълня своя дълг на любяща майка, грижовна съпруга и домакиня. Не мога да скрия, че обичам живота си, обичам семейството си, приятелите, обичам всички и всичко на тази земя. Нищо , че не винаги е красиво , но щастлив е онзи, който има шанса да живее.
❤️ Благодаря на всички вас! Вярвам , че доброто рано или късно винаги се връща. Подайте ръка, спасете живот! Българите сме с добри и състрадателни сърца! Обичам ви!Обичам ви много! И не намирам думи, малко са , за да ви благодаря!
🍀❤️🍀 ❤️🍀 ПРИЯТЕЛИ, 🍀 ❤️ 🍀❤️🍀
За тези,които искат да ме подкрепят като направят дарение, описвам как може да направите това:
Дарения се правят като кликнете на един от двата линка: https://podkrepi.bg/campaigns/new-chance-for-reni

или https://pavelandreev.bg/campaign/speshna-podkrepa-za-reni
,
отваря се страницата на моята кампания и там е описано как може да дарите.
Предоставям и банковите сметки, на които може да ме подкрепите:
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Банка: УниКредит Булбанк
IBAN: BG66UNCR70001524349032
BIC: UNCRBGSF
Получател: Сдружение Подкрепи БГ
Основание: Дарение за Рени Ваклинова
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG46BUIN95611000705322
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Рени Ваклинова

Коментари

коментара