Депутатката Христина Георгиева /Пернишкото Мелони/ празнува рожден ден с торта от победителя на Хелс Китчън – Станислав, получи поздравителен адрес от хитов министър, синът й – обещаващ футболист, й даде сила със стиснат юмрук и широка усмивка

Христина Георгиева
Христина Георгиева

Пернишката депутатка от ГЕРБ Христина Георгиева /популярна като Пернишкото Мелони/ посрещна своя рожден ден в забързана, но тържествена атмосфера. Заобиколена от колеги и приятели, тя получи много цветя и пожелания за здраве и успехи, научи сайта „За Перник“.

Специално за празника й бе приготвена торта от емблематичния готвач Станислав – победителят от „Хелс Китчън“, който също живее в Перник.

 

Много сили напред й даде синът й – млад футболист в София, който я чакаше да се върне от заседанието на парламента късно вечерта.

Към поздравите се присъедини и министърът на иновациите и растежа Росен Карадимов. В поздравителен адрес той изказа своите най-сърдечни пожелания за сили и енергия, с които Христина Георгиева да продължи да работи за благоденствието на хората.

Въпреки че празникът й премина в интензивна работа в парламента, където депутатите имаха заседание до късно вечерта, Христина Георгиева няма да изостави приятелите си.В събота вечер тя ще се срещне с тях в пернишко заведение, за да споделят още емоции и да вдигнат наздраве за нейния рожден ден.

Коментари

коментара