ФК Миньор Перник празнува 105: Изместиха часа на мача с Разлог, награждават 7 ветерани на клуба, 105 лимитирани фланелки пуснаха в продажба и още…

Миньор се нуждае само от една победа, за да се завърне при професионалистите и на теория. В събота перничани приемат Пирин Разлог. Вчера със съгласието на гостите и ЗС на БФС-София часът на двубоя бе сменен за 18:00. Причината – 105-ата годишнина на клуба.

Ръководството и феновете ще отбележат празника подобаващо преди и след мача с Пирин Разлог. По-късният начален час е, за да може след края на срещата привържениците да направят планирано факелно и пирошоу.

Преди мача, пък Миньор ще награди с плакети седемте най-възрастни ветерани.

Най-старият от тях е 95-годишният Тодор Евстатиев. Останалите шестима, които ще получат плакети, са Фидан Николов, Евлоги Банчев, Румен Начев, Веселин Евгениев, Славе Малинов и Ангел Славов. Церемонията ще започне в 17,30 часа.

Лимитирана серия фланелки – точно 105

По случай годишнината във фен-магазина вече са в продажба специални фланелки, които са точно 105 на брой.

Отстъпки

Ръководството на клуба съвместно с партньора си Fuel Card Distribution и със специалното съдействие на Лукойл е осигурило за първите 300 човека закупили билет за мача подарък – карта за отстъпка на горива.

Заповядайте да празнуваме заедно!

Коментари

коментара