Пернишката депутатка Христина Георгиева – Мелони започна пролетните ремонти – хваната да търси стоки за дома – ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Христина Георгиева
Христина Георгиева

Перник, 10 април 2024 г. – Депутатката Христина Георгиева, известна още като пернишкото Мелони, бе забелязана да пазарува и разглежда стоки в хипермаркет Бриколаж Перник, научи ZaPernik.com.

Г-жа Георгиева, която е единственият депутат от Пернишка област, живеещ в града, очевидно се е заела с пролетни ремонти в дома си. Свидетели споделят, че тя е разглеждала с интерес лампи за дома и овошки за градината.

Въпреки че до покупка не се е стигнало, посещението на депутатката в магазина е предизвикало интерес сред клиентите, които се обръщали с по едно око.

Христина Георгиева е известна в Перник с това, че печели най-много гласове на изборите, въпреки че е поставена на последно място в листите на ГЕРБ /обикновено 108/.Тя е единствения депутат от Пернишка област, който си живее в града ни.

Следим пернишките политици изкъсо! Нас ни интересува повече как живеят и какви хора са, какво правят за града ни, а не какви са партийните им изказвания и опорки.

Горещи снимки на Пернишкото Мелони – Христина Георгиева в Перник Бриколаж:

Коментари

коментара