Страшен скандал в Синдикалния дом на Перник! Кметът Владимиров постави едно условие: Тази персона няма да влиза в кабинета ми

Страшен скандал избухва в коридорите на властта в Перник. Скандалът идва по линия на синдикатите от КНСБ и Община Перник. 

Става въпрос за следното:

Синдикатите от КНСБ щели да имат синдикално събитие в Перник в четвъртък, на което ще присъства националният лидер Пламен Димитров. Събитието се организира от местната синдикална диктаторка Наташа Ангелова. Двамата поискали среща с кмета на Перник Станислав Владимиров.

Започнали сондажи из Общинската администрация за такава среща, но получили странен отказ:

Кметът на Перник е казал, че ще се срещне само с националния лидер Пламен Димитров, при едно условие: Ако на срещата не присъства пернишката синдикалистка Наташа Ангелова.

Това е единственото условие на кмета Владимиров, за да има такава среща.

Такова унижение, Синдикалният дом не помни.

Според кмета на Перник, местните синдикати са обърнали дейността си от защита на правата на работниците в търгашеска дейност. Целият синдикален дом, който им е предоставен от държавата за синдикална дейност е обърнат в казина, дискотеки, магазини за гащи, прикрити под „синдикални партньори“, а поддръжка на блока на синдикалистите, който се намира точно на площад „Кракра Пернишки“, няма никаква. Затова кметът смята, че няма никаква работа с такива „синдикати“ и отказва да ги кани в кабинета си.

Какво следва?

Лидерът на националното КНСБ Пламен Димитров е поставен в шах и мат. Такова чудо не му се е случвало в нито един град, който той е посещавал. Пламен Димитров трябва да избере дали да доунижи местните си партньори и да отиде сам на среща със Станислав Владимиров или да застане до тях и да не отиде, като загуби топ срещата, която сам настоява да се реализира.

Следим темата! Но, ако усетите земетресение около площада, да знаете, че идва от Синдикалния дом. Такова чудо досега там не е било виждано!

Коментари

коментара