Коледна елха огря Брезник: Елза на кокили, Спайдърмен и Супер Марио се появиха с дядо Коледа и Снежанка

Вчера тържествено бяха включени коледните светлини в град Брезник. Елхата блесна след 10-секундно отброяване, в което се включиха Дядо Коледа, Снежанка и брезничани 

Приказни герои и огнено шоу “Дивинитас” от София забавляваха жителите на пернишкото градче, а за всички деца бяха подсигурени подаръци.

Тази зима към празничните елементи, украсяващи центъра на Брезник, са добавени нови. Например на върха на елхата е поставен нов светещ в червено връх, а пред народно читалище “Просвещение-1870” присъства още един светещ елен и снежен човек, съобщи сайтът на Брезник zapadno.com.

Първоначално програмата трябваше да се проведе на площада, но поради мокрия сняг част от събитията бяха преместени в читалището. Във фоайето малки и големи бяха посрещани от Елза от Арендел от компютърно-анимационния фентъзи филм “Замръзналото кралство”. Елза се появи на кокили.

В големия салон кметът на община Брезник Васил Узунов приветства брезничани и гости на града, като отправи своите благопожелания за предстоящите празници.

След кметското слово на сцената излезе водещата Снежанка, която покани анимационни герои, супергерои и приказни образи. Да поздравят гостите в салона дойдоха Супер Марио, Смърфчо и Смърфиета, Спайдърмен, Калинката и Дядо Коледа. С песни се представиха певиците от вокалната група към читалището.

Коментари

коментара