Битото и унижавано момче в Перник е със специални потребности

Момчето, което е жертва на бой и тормоз в Перник е със специални оразователни потребности, разбра ZaPernik.com. Момчето учи в Гимназията по облекло и туризъм в Перник. 

Както писахме, в социалната мрежа бе качен клип, на който се вижда как момиче бие и тормози момче. Момчето плаче, а до него друго момиче се смее. Клипчето е заснето от трети човек, но в коментарите се споменава, че децата са поне шест.

Тарторката на групата е известна като побойничката на Перник и е дъщеря на директорката на 7-мо училище Анелия Нонева, твръдят в коментарите под клипа.

На клипчето се вижда как момиче се кара и раздава шамари на седнало момче на пейката. Казва му да си свали долу ръцете, за да не й пречи да го удря. Момчето плаче. До него седи друго момиче, която гледа тормоза „от първи ред“. Смее се и се обръща към камерата за снимка.

Ето какво пише Руми Данаилова, разпространила клипчето, което й е било дадено от братовчед:

„Потресена съм!!!🤬🤬🤬
Качвам това видео с цел родителите на тези „побойнички“ да разпознаят децата си! За пореден път някои очевидно невъзпитани добре деца се налагат на други чрез насилие! До кога се очаква родители на потърпевшите деца да гледат и търпят подобно нещо? Не искам да останат безнаказани, това не се случва за първи път да тормозят децата ни, но нека го направим последен!!!!! “

Коментари

коментара