Ученички се гаврят с момче в Перник – ВИДЕО

Потресаваща гавра с момче.
Момиче бие момче, а група ученици снимат и се смеят.
Момчето плаче.
Това се случва в Перник, а клипът изтече в социалната мрежа Фейсбук.

На клипчето се вижда как момиче се кара и раздава шамари на седнало момче на пейката. Казва му да си свали долу ръцете, за да не й пречи да го удря. Момчето плаче. До него седи друго момиче, която гледа тормоза „от първи ред“. Смее се и се обръща към камерата за снимка.

Трети човек снима гаврата.

По думите на запознати, имало е и още ученици – безучастни свидетели на насилието. Коментатори споделят, че това са „побойничките на Перник“. Момичетата са на по 13 години, а момчето е на 16 години – казват запознати.
Друг споделя, че въпросната „раздавачка на правосъдие“ е не коя да е, а дъщерята на директорката на 7-мото Нонева.  Нямаме точна информация дали това е така.

Ето какво пише Руми Данаилова, разпространила клипчето, което й е било дадено от братовчед:

„Потресена съм!!!🤬🤬🤬
Качвам това видео с цел родителите на тези „побойнички“ да разпознаят децата си! За пореден път някои очевидно невъзпитани добре деца се налагат на други чрез насилие! До кога се очаква родители на потърпевшите деца да гледат и търпят подобно нещо? Не искам да останат безнаказани, това не се случва за първи път да тормозят децата ни, но нека го направим последен!!!!! “

Ето ги „героите“ от видеото:

Коментари

коментара