Промяната извърши ПОДМЯНА в Перник! Кирил Петков скри Бойко Рашков

Продължаваме промяната се готви да направи ПОДМЯНА в Перник, научи „За Перник“.

Кирил Петков ще бъде водач на листата на ППДБ в Пернишко, а Бойко Рашков ще бъде скрит зад Петков на второ място. След това Кирил Петков ще влезе от друг град, а перничани ще пратят отново скандалния Бойко Рашков в парламента, ако гласуват за ППДБ.

От централата на ППДБ се изплашиха, че перничани няма да гласуват за Бойко Рашков като водач на листата и че „За Перник“ няма да си мълчи по темата и затова го скриха втори. Но реално става  първи, тъй като Кирил Петков ще бъде избран от  два града и влезе от другия град.

Провал за местната структура

ППДБ категорично отказва да даде шанс на перничанин да представлява перничани в листата си за депутати. Пернишката структура е отново пренебрегната. Пореден неин провал! Борбата им за пернишки водач се оказа още един неуспех. Няма да се лъжем – това беше по-добрия ход – демократично и евроориентираните перничани да гласуват за местна фигура, пред Бойко Рашков, който е бивш комунист, разпитвал хората от площадите на СДС в началото на демокрацията, а днес завършил като авер на маса на кримибосове, с пачки и пудели.

Какво следва?

Перничани от ППДБ имат два варианта:

  • Да се направят на утепани и да се правят, че не разбират, че Бойко Рашков е умело скрит в листите зад Кирил Петков и да гласуват за него, с грях на сърцето си.
  • Да се възмутят и да покажат, че не може по този начин централата на двете партии – ПП и ДБ да неглижират пернишката структура и симпатизанти и да сложат край на „парашутизма“ с криминален отенък в града ни.

Изборът е техен.

„За Перник“ следи темата и е готов да публикува с нетърпение тяхната реакция на листата за депутати.

Не е изключен и трети вариант: Избирателите да отидат за гъби и мандата на Бойко Рашков да го вземе някоя малка партия, ако влезе в парламента – „Свободна България“ на Ваня Григорова, ИТН на Слави Трифонов или Меч на Радостин Василев.