ГЕРБ СЕ МОЛЯТ НА ГОСПОД да им излезе листата за общински съветници, след като НЕ издигнаха СВОЙ КМЕТ за Перник

Най-голямата партия в Перник ГЕРБ се молят на Господ да им излезе резултата от изборите за листа за общински съвет, след като партията на Бойко Борисов НЕ издигна свой кандидат кмет на Перник, а подкрепи досегашния Станислав Владимиров – Станката, видя zaPernik.com. 

Партията взе решение да подкрепи Станката, понеже Борисов много го харесва за кмет, но в същото време ГЕРБ играе със своя листа за Общински съвет.

В църквата

Областният лидер на ГЕРБ Емил Костадинов не дойде в църквата, въпреки, че със съпругата му Надежда Петрова често обичат да посещават храмове. Той пропусна службата за успех на партията и сега в ГЕРБ се чудят дали Божията сила ще му помогне да събере нужните преференции, за да успее да влезе в Общинския съвет, тъй като е на неизбираемото 12-то място.

Емил Костадинов се появи после на официалното откриване на листата в хотел Струма. Там той протъркваше доволно ръце пред своята партия в официален костюм, обнабежден, че ГЕРБ могат да постигнат голям резултат в Перник и отново да са рекордьорите по резултат в цялата страна.

До него на трибуната бе водачът на листата и общински лидер Денислав Захариев, който гледаше колкото се може по-дълго да е с обърнат гръб към вътрешнопартийния си враг Емил Костадинов.

Прави впечатление, че Денислав Захариев черпеше сили от вълшебния елексир – минерална вода „Банкя“, която се добива от кладенци, в близост до бастиона, където живее лидера на ГЕРБ Бойко Борисов – Банкя, а за Емил Костадинов нямаше минерална вода с вкус „на шефа“.

Докато Денислав Захариев въртеше гръб на Емил Костадинов, втория седеше на масата с изправен гръб и силно преплетени пръсти.

От психологическа гледна точка, когато човек седи на масата с преплетени пърсти на ръцете, това може да означава няколко неща:

  • Неувереност или срамежливост: Когато човек се чувства неуверен или срамежлив, той може да използва преплитането на пръсти като начин да се предпази или да се чувства по-сигурен. Това може да се дължи на чувство на заплаха или несигурност в ситуацията.
  • Защита: Преплитането на пръсти може да бъде и знак за защита. Когато човек се чувства застрашен или уплашен, той може да използва този жест, за да се почувства по-сигурен.
  • Концентрация: В някои случаи преплитането на пръсти може да бъде просто знак за концентрация. Когато човек е фокусиран върху нещо, той може да използва този жест, за да се съсредоточи и да избегне разсейването.

Иначе на събранието в хотел Струма присъстваха хора от листата общински съветници на ГЕРБ и кметове на партията.

Прави впечатление, че някои от кметовете на ГЕРБ по села доста са се охранили. За обратен пример можем да дадем обаче Надка Павлова от кв. Калкас. За този квартал все не стигат парите, може би и затова тя е слаба като фиданка, въпреки, че навъртя няколко мандата като кметица.

 

Още в zaPernik.com:

Днес се откри кампанията на всички партии. Както писахме, фаворита за кмет Станката сиромашки почерпи своите в новия си офис, пълен с шаврантии, комунисти и пияници. Прочете тук.

ГЕРБ пък решиха да се стартират при дедо поп и да се помолят на Господа да им излезе листата за общински съвет.

От БСП пък съвсем оплескаха нещата, като Общинската избирателна комисия отхвърли кандидат-кмета им за кв. Изток, поради нередовни документи. Прочетете тук.

Коментари

коментара