СТАНКАТА откри кампанията си в Перник ЕВТИНО, заедно с кандидатите за съветници – шаврантии, влезли в политиката през задния вход, комунисти и пияници. Ще паднете от СМЯХ като видите логото на локалната му партия, с което са облепили ОФИСА СИ

Днес започнаха местните избори. „За Перник“ няма да цепи басма на никой, а ще се забавлява, заедно с Вас и кандидатите за власт в Перник. Ние за информационната власт си се борим вече 16 години и я получаваме всеки ден от читателите за града. Да му мислят политиците, които ще обикалят да ви прегръщат, целуват и ухажват за изборите. 

Просперитетът

Фаворитът на кметските избори в Перник тази година е Станислав Владимиров – Станката, който откри кампанията си в импровизирания за целта офис в сградата на ГУМ Перник. Без да се бърка в джоба дълбоко за коктейлчета или соц певици и сцена, които обикновено кани за деня на града, Станката минал тънко в офиса на партията в компанията на кандидатите му за общински съветници – отбор шаврантии, които са влезли в политиката през задния вход, комунисти и пияници.

Прави впечатление, че челните позиции на листата му за общински съветници е яхната от нови жени, които досега не са се занимавали с политика, но са се набутали близо до кмета и са задминали дори доказани имена в общинския живот. Всеки може да предполага как. Седем от първите десет  кандидати за общински съветници при Станката са жени. Харем. Като знак на ревност, старата партийна дружка Ралица Андреева, която е изпаднала до шесто място, избутана не от една, а цели три руси кралици, дори изруси косата си, като видя кои са я задминали в политиката през задния вход, за да е и тя в тон с тях. Русото продължава, чак до 11-то място, където се появява силно гримирана Кръстинка, която заради може би черния си цвят на косата е чак на 11-то място в листата. 

Останалите кандидати за общински съветници в листата на Станката с реален шанс за политиката са любители на Путин и бирата.

Отделно ако видите, какво е логото на формацията на Станката „Движение за просперитет на Перник“, с което са облепили офиса си, ще паднете от смях. Някакъв луд олимпиец от 80-те години на миналия век, търчи нагоре по стълбичка и се пребива. Пълен фарс!

Коментари

коментара