Най-големият търговски комплекс в Югозападна България отваря в Перник до дни

Най-големият търговски комплекс в Югозападна България – Holiday Park Перник отваря врати на 16 юни. Комплексът се намира на ул. „Захари Зограф“ 159, отбивката за кв. Калкас

Търговският комплекс е с концепция на „открит мол“ . По повод откриването му, се предвиждат много специални оферти от редица световни и български брандове, изненади и игри с награди.

В Holiday Park Перник ще предлага марките: Praktiker, Lidl, LC WAIKIKI, New Yorker и много други.

Инвеститор и собственик на Holiday Park е компанията Видеолукс Холдинг, чиято собственост са добре познатите на българския пазар вериги хипермаркети Технополис и Praktiker – пазарни лидери в сферата на техниката за дома, офиса и свободното време, както и в сектора „Направи си сам“.

Това е най-новият, 15-ти обект на веригата, се простира на цели 8 600 кв. м, а големият паркинг с над 520 паркоместа е още едно удобство за клиентите при пазаруване. С богат асортимент от повече от 50 000 продукта, Praktiker Перник ще осигури на клиентите си всичко необходимо за създаването и подобряването на дома и градината.

Откриването на новия хипермаркет ще бъде отпразнувано и със специални оферти и много изненади, които очакват клиентите.
Обектът се намира на ул. „Захари Зограф“ 159, отбивката за кв. Калкас.

Praktiker Перник е част от търговския комплекс HOLIDAY PARK, който събира на едно място богато разнообразие от магазини за дома, семейството, свободно време, спорт и личната грижа. За да се превърне пазаруването в истинско удоволствие, а усещането да бъде за истински парк, просторни зелени площи и свежо озеленяване ще допълнят облика на комплекса.

Мисия за Praktiker е да развива, облагородява и подпомага средата, която ни заобикаля, затова още със започването на строежа на обекта в Перник, компанията изцяло реновира детска градина “Пролет” в града.