Випуск 2001 на Езиковата в Перник инициира концерт в подкрепа на Рени

Таланти от Езиковата гимназия „Симеон Радев“ в Перник подготвят благотворителна инициатива в подкрепа на перничанката Рени Ваклинова, която спешно се нуждае от средства за трансплантация, видя ZaPernik.com. Випуск 2001 на Езиковата организира концерта на 14 май от 14:30ч. в зала „Панорама“.

Рени е възпитаничка на ГПЧЕ „Смиено Радев“ и от години е на хемоидализа. Шанс за трансплантация й дават в Беларус, но за целта Рени бързо трябва да събере голя сума пари, за да получи шанс да живее пълноценно.

Младата жена е без думи от благородния жест на учениците и на училището, което е завършила преди 23 години.

Зала „Панорама“ не е голяма, но всеки, които е съпричастен и иска да направи добро за Рени, може да мине и да дари средства. Кутия с дарения ще бъде разположена на входа.

Капка по капка – човешки живот. 

Ето какво написа Рени по повод инициативата на училището:

Искам да изкажа огромната си благодарност към ръководството на Езикова гимназия ГПЧЕ“Симеон Радев“ гр.Перник за благородния жест и инициативата, която подготвят в моя подкрепа. Благодаря на директорката г-жа Аначкова, на г-жа Дамянова, на всички преподаватели и ученици, които организират благотворителен концерт, който ще бъде на 14 май/вторник/ от 14:30ч. в зала „Панорама“ в сградата на Община Перник.
Изненадата е голяма и не стигат думите, за да изкажа бушуващите чувства в мен. Давате ми сили да вярвам още повече, че ще спечеля моята битка за нов живот.
Гордея се, че и аз съм била ваша ученичка преди 23 години. Толкова много сте ми дали и още ми давате. От вас се научих да разбирам, да уважавам, да помагам, да обичам и да бъда борбена.
Благодаря ви от цялото си сърце! Благодаря ви!
🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀
Всеки, който има време, желание, възможност и иска да ме подкрепи, може да дойде. На входа на залата ще има поставена кутия за дарения.
Знам, че залата не позволява да се съберат много хора. Но ще се радвам , ако минете дори за няколко минутки, за да ме подкрепите.
❤️ Благодаря ви! Вашата подкрепа е безценна!