Бизнесменът лидер на Левицата в Перник Петър Първанов избухна за скандалите в държавата

Хората са отвратени да гласуват от толкова много лъжи. Надявам се да спрат с експериментите да дават гласа си за различни нови формации и коалиции. „Продължаваме промяната“ са клоуни, те върнаха Борисов и Пеевски на бял кон, а преди тях двамата не смееха да се покажат от срам и в най-затънтеното родопско село. Сега ни управляват. Не разбирам защо Мая Манолова се отказа от нас.

Това сподели лидерът на Коалиция „Левицата!“ в Перник Петър Първанов пред Канал Струма във връзка с предстоящите парламентарни избори и политическата обстановка в държавата.

Какво каза още Първанов: 

Сблъскваме се с една объркана политическа обстановка, непрекъснати скандали. Виждате тази така наречена сглобка, която сътвориха управляващите партии доведе до още по-голяма несигурност и объркване в държавата.

Ние трябва да убедим гласоподавателите, че сме тези, които можем, доказали сме се в политиката и извън нея, че можем. Държим на политическите си виждания и на решенията, които взимаме. Надяваме се, че това да видят хората и в един момент да спрат да експериментират с различни формации и партии.

Мая Манолова вече не е с нас. Това, което се случи и аз не мога да си дам отговор. До последно Манолова беше с нас, подготвяхме документи за регистрация и в един момент реши, че ще е с Ваня Григорова. Пожелавам й успех. Оставаме да работим и ще бъдем съмишленици в бъдещия парламент.

Видяхме ПП каква сбирщина от клоуни е. Съжалявам, че ги обиждам, всички имахме надежда за промяна в тях. Те върнаха господин Борисов и господин Пеевски на бял кон. Двамата не се появяваха и в най-затънтените родопски села, защото ги беше срам, и малките деца искаха оставките им. Днес те ни управляват. Защо? Защото някой не знае какво прави.

Има отвращение на хората от изборите. И е много друдно да накарш човек, който вече не вярва в нищо, защото е лъган много пъти, днес да излезе и да гласува. Но единствения начин е чрез избори да променим нашето бъдеще.