Папарашка снимка: Кирил Петков обикаля из Перник

Папарашка снимка на политик в „За Перник“! След като сутринта качихме депутатката Христина Георгиева как пие кафе в заведение „Дийп Диш“, сега нашите папараци ни докладваха, че Кирил Петков – съпредседател на партия „Продължаваме промяната“ обикаля из дъждовен Перник.

Кирил Петков, придружен с жена, крачи из площад „Кракра“ и си мокри панталона из фонтаните, които извират между плочките пред пощата. Отивал е посока Двореца на културата в Перник.

Кирил Петков е водач на листата на ППДБ в Перник. Скрил е скандалния Бойко Рашков на второ място в листата си, за да не се набива на очи.

Както „За Перник“ писа обаче, десните в Перник са разцепени и разочаровани. Много хора няма да гласуват за това Бойко Рашков да стане депутат и ще минат към „Синя България“, където водач на листата е перничанина – собственик на клиники „ЕО Дент“ Валентин Павлов. Прочетете тук.

Отделно, научихме, че Кирил Петков се е срещнал с кмета на Перник Станислав Владимиров в кабинета му в Общината. Посещението е траело около 30 минути, но Кирил Петков не е получил снимка заедно. Кметът Владимиров в момента е повече приближен към ГЕРБ на Бойко Борисов.