10 безплатни билета за “При Тото MEGA” се крият в Перник

10 безплатни билета за подкаста на живо “При Тото MEGA” на 14 юни в Лятно кино – Перник очакват да бъдат намерени от най-бързите и най-досетливите!

Днес водещият на подкаста Йонислав Йотов – Тото обяви в социалните мрежи, че е скрил билетите на различни места в центъра на града. За всяка от тайните локации пусна по една загадка, която подсказва къде могат да бъдат открити. За да си осигурят безплатен достъп до събитието, част от лятното турне на подкаста, перничани трябва да разгадаят локацията и да открият билетите преди някой друг да ги изпревари.

Желаещите да се включат в играта, могат да научат повече в профилите на ТоТо в Instagram и Facebook.

За подкаста “При ТоТо”:

“При ТоТо” е единственият подкаст, който излезе от интернет, за да стъпи на голямата сцена. От ноември 2022 г. епизоди на “При Тото MEGA” се снимат и пред публика в “Théatro отсам канала” в София. Един от най-вълнуващите моменти за присъстващите определено е този, когато водещият представя госта си, пазен в тайна до последния момент – никой не знае кой е, докато не се появи на сцената.
Досега гости в подкаста на живо са били Слави Трифонов, Димитър Бербатов, Братя Мангасарян, Маги и Джуди Халваджиян, шеф Иван Манчев, Евтим Милошев и Тити Папазов. Кои са следващите – предстои да разберем…

Следващото събитие в София е на 23.05.2023 г., след което “При Тото MEGA” тръгва на турне:

12 юни ’23 г. – Летен театър – Варна
14 юни ’23 г. – Лятно кино – Перник
16 юни ’23 г. – Летен театър – Пловдив
Билети – в мрежата на Eventim.

Коментари

коментара