БЕЗВЪЗМЕЗДНИ Топ оферти към перничани: Изберете си кола за бала!

Нова мода заля Перник. Все повече перничани започнаха масово да предлагат автомобилите си на нуждаещи се абитуриенти за бала им, като предложенията вече задминават и тези, които искат да подарят костюмите си от бала, видя zaPernik.com.

Ето и някои от топ офертите, които се въртят в социалната мрежа:

Денислав Младенов:

Здравейте,
бях вдъхновен от няколко млади момчета, които предлагат личните си автомобили на абитуриенти, нуждаещи се от транспорт на специалният им ден. Ако познавате някой младеж или девойка в затруднено финансово положение, моля да се свържете с мен.
Не искам нищо в замяна – нека помогнем заедно.
*** За съжаление само на дата 24 Май няма да мога да се отзова.
Хубав и спокоен слънчев ден! – пише Денислав Младенов.

Славина Драгомирова:

Здравейте! Включвам се в инициативата „Да помогнем поне за ден“. Предлагам колата си на абитуриент/ка във финансово затруднение, който няма възможност да си позволи автомобил.Ще се радвам да зарадвам някой и да направя празника му незабравим. Знам, колко трудно е за някои родители да направят всичко детето им да бъде щастливо и разбира се да има бал, както всички останали. Ако някой има нужда или има приятел в нужда да не се колебае, а да ми пише на лично.

Юли Александров:

Здравейте! Не карам най-хубавта, но искам да я предложа на абитуриент/ка във финансово затруднение. Ще се радвам да помогна на някой и да направим празника незабравим! Ако някой има нужда, нека се свърже с мен на лично!

Sleimen Alex:

Здравейте отново
Ако си абитуриент или имате познат такъв който или няма кола с която да слезне пред Струма или просто няма възможност аз предлагам моята
Знам че не карам последен модел на марката но предлагам нещо нормално и задоволително (поне според мен) от сега го подчертавам НЕ ГО ПРАВЯ ЗА ПАРИ ВСИЧКИ РАЗХОДИ ЗА ДЕНЯ СЕ ПОЕМАТ ОТ МЕН.
При интерес не се притеснявайте да ме потърсите тук или на личният ми телефон
Ще бъде удоволствие за мен
0887366886

فاليري سيموف:

Включвам се в инициативата „Да помогнем поне за ден“
Респект към останалите колеги, които вече го направиха‼️
Предлагам си колата за абитуриент/ка в неравностойно положение или финансово затруднение,който няма възможност да си осигури автомобил.. Не се колебайте да ми пишете … много ще се радвам да направя празника на един абитуриент незабравим.
Нека да направим бала на някой по-добър‼️
За територията на гр Перник, разходите се поемат изцяло от мен!

Дани Борисов:

Здравейте,ще последвам примера на много мои приятели и ще ПРЕДОСТАВЯ личният си автомобил на АБИТУРИЕНТ в неравностойно положение за балът му !
Ще му бъда шофьор и всички разходи ще бъдат поети от мен !
❗️Моля споделяйте за да направим празника на едно от многото деца нормален !

Люсиен Людмилов:

Здравейте ! Тъй като наближава май месец и баловете ще започнат , видях някои колеги да го правят вече и искам да предложа колата си на някой/я абитюрет/ка с финансови затруднения или в неравностойно положение , за гр.Перник , като всички разходи ще бъдат изцяло от мен . Не се притеснявайте да ми пишете и да споделяте , така че да достигне до максимално много хора . Нека направим празника на някого незабравим ! Респек към останалите !

П. Георгиев:

Здравейте ! Тъй като наближава май месец и баловете ще започнат , видях някои колеги да го правят вече и искам да предложа колата си на някой/я абитюрет/ка с финансови затруднения или в неравностойно положение , за гр.Перник , като всички разходи ще бъдат изцяло от мен . Не се притеснявайте да ми пишете и да споделяте , така че да достигне до максимално много хора . Нека направим празника на някого незабравим ! Респект към останалите !

Коментари

коментара