ТОВА МИ Е РАБОТАТА: Ето как служителка в кадастъра на Перник се отнесе с перничанка

Покрай цялата неприязън и отчуждение между хората, което ни се случва, започваме да ценим неща, които на пръв поглед би трябвало за бъдат ежедневие. Но всички знаем, че в България не е така. А всеки поне веднъж се е сблъсквал с грубо отношение към себе си.
Дотолкова сме свикнали на нелюбезните и изнервени служители, че всяко добро отношение ни изненадва приятно. Нещо като слънчевите лъчи, когато знаем, че ще е облачно и мрачно.

Пореден пример на „слънчев лъч“ сподели перничанка в социалната мрежа. Жената използва трибуната на фейсбук да благодари на служители на Община Перник за любезното им отношение.

София е имала работа в данъчната служба по кадастър и е очарована от служителите, които са й оказали съдействие във всичко. Без да я познават, служителите са се отнесли като с близък човек, а когато им благодарила, служителката отговорила: Няма защо, това ми е работата.

Ето какво пише София:

Здравейте!
ИСКАМ ДА ИЗКАЖА ОГРОМНОТО СИ ВЪЗХИЩЕНИЕ ОТ ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ,С КОИТО СЕ СРЕЩНАХ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ-ОБЩИНА ПЕРНИК,КАДАСТЪР,ДАНЪЧНА СЛУЖБА…ВСИЧКИ БЯХА СТРАШНО ВЕЖЛИВИ,ОТЗИВЧИВИ…И МИ СЪДЕЙСТВАХА,С ВСИЧКО,КОЕТО ЗАВИСЕШЕ ОТ ТЯХ,БЕЗ ДА МЕ ПОЗНАВАТ,БЕЗ НЯКОЙ ДА Е ”ХОДАТАЙСТВАЛ”…
ТОЛКОВА БЯХ ТРОГНАТА,БЛАГОДАРИХ ЙМ,А ОТГОВОРЪТ НА ВСИЧКИ БЕШЕ:”НЯМА ЗАЩО,ТОВА МИ Е РАБОТАТА”!
ОЩЕ ВЕДНЪЖ-БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
ДАНО ВСИЧКИ ОБЩИНИ БЪДАТ КАТО ПЕРНИК!!!
НЕКА НЕ ВИЖДАМЕ САМО ЛОШОТО,А КОГАТО ТРЯБВА ДА ПОКАЖЕМ И ДОБРИЯ ПРИМЕР

Коментари

коментара