БОЙ в Кладница! Комшия нападна с юмруци мъж и бременната му жена, защото…кучето им мирише – ВИДЕО

Междусъседски спор прерасна в нападение и побой. Мъж от пернишкото село Кладница е бил удрян с юмруци в присъствието на бременната му приятелка от човек, който твърди, че има проблем с начина, по който те отглеждат кучето си.

Потърпевшият се притеснявал, че агресията може да ескалира и да се стигне до много по-сериозен инцидент. Човекът си е изкарал медицинско и е подал сигнал в полицията.

На 10 април Б. М. нападнал потърпевшия в гръб и започнал да го удря с ръце по главата. По думите на пострадалия – заради лай и миризма от домашния му любимец, който му пречел. Посегнал и на бременната му приятелка.

„Побой е много силно казано, че съм нанесъл. Да, аз исках саморазправа да търся, но това е заради обида”, заяви в ефира на „Здравей, България” соченият за нападател. Твърди, че е наричан с грозни и вулгарни думи и не отрича, че е нападнал съседа си. Казва обаче, че не било в гръб.

Кметът на селото не скри, че от години всички съседи имали проблеми с нападателя.

Майката на пострадалия мъж пък твърди, че Б.М. редовно хвърлял и пиратки. Друга жена разказа, че през 2018 г. заплашил родителите ѝ, не позволявал да се паркира пред къщата му.

Още подробности вежте във ВИДЕОТО :