Българската Мелони – перничанката Христина Георгиева обра преференциите на перничани! ГЕРБ-СДС вкарват двама депутати, унижавайки Бойко Рашков, към който „винкелите“ показаха „мижав интерес“

Голямата звезда на изборите в Перник е известната като българската Мелони –  Христина Георгиева от листата на ГЕРБ-СДС.

Тя е единствената перничанка-депутат, която ще влезе в следващия парламент, което вероятно е и причина да събере най-много преференци в сравнение с останалите депутати от пернишките листи.

Големият победител в Пернишка област коалицията ГЕРБ-СДС вкарва двама депутати. Освен Христина Георгиева в парламента влиза и  Георг Георгиев.  Георг Георгиев е национален лридер на младежката структура на ГЕРБ. Известно е, че на неговата сватба му бе кум самият лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Третият депутат от Перник е Бойко Рашков от коалицията ПП-ДБ. Бойко Рашков традиционно се представя много слабо, като за него са гласували почти двойно-по-малко перничани в сравнение с другите настоящи депутати.

Четвърти депутат от Пернишки избирателен район е кадър на партия „Възраждане“. Това е Димо Георгиев Дренчев, който е родом от град Ботевград.

Коментари

коментара