Майката на изчезналия на Сурва Емил Боев: Видели са го в София!

Изчезналият преди 61 дни в Перник Емил Боев е бил забелязан в София на бул. „Патриарх Евтимий“. Такъв сигнал е получила майката на младия мъж Иванка Стоянова, съобщи тя пред Нова телевизия.

Сигналът дошъл от жена по телефона, която казала, че млад мъж с външния вид на Емил е видян на „Патриарх Евтимий“ и бил дезориентиран и се движел към Петте кюшета. Сигналът е от последните дни. Не е имало обаче проверка от полицията, защото били минали повече от 24 часа откакто приличащият на Емил мъж е бил забелязан.

Полицията не е претърсвала хубаво в Перник, само един малък язовир е проверен, добави Иванка Стоянова. Според нея синът й може да е изведен в чужбина.

„Вече не знаем към кого да се обърнем за помощ. Никой не се е свързал с нас. Чакаме и се надяваме. Това е единственото, което ни е останало”, сподели Иванка.

По думите ѝ от дистанцията на времето и след размисъл семейството не вижда причини за изчезването на младия мъж.

Два месеца няма следа от Емил Боев. Той изчезна на 28 ми януари в покрайнините на Перник. Там е бил на „Сурва” с приятели. Майка му призова за информация за пореден път чрез социалните мрежи.

Коментари

коментара