СТРАШНА ДРАМА В ПП-ДБ Перник! Отмениха часът на регистрация на листата с кандидат-депутати, топ фигура обмисля да напусне надпреварата за парламента часове преди началото на кампанията

Драми тресат коалицията ПП-ДБ в Перник, научи ZaPernik.com. Формацията трябваше да се регистрира в пернишкия РИК за участие в изборите на 27 февруари от 16 часа, но отложи регистрацията си за утре.

ПП-ДБ се тресат от скандали!

Зорница Стратиева
Зорница Стратиева

Водач на листата, както вече обявихме ще бъде Бойко Рашков, а втора се очаква да е бившата зелена депутатка Зорница Стратиева. Тя е от квотата на Демократична България, но е страшно недолюбвана от пернишката структура. Не стига, че водача на листата на ПП-ДБ е ченге, което привикваше хората от протестите през 90те-години в полицейските участъци, а втора ще бъде зелената Зорница, която е скарана с почти всички в Перник.

Скандали тресат и структурата на ПП

От централата на коалицията поставиха на трето място бившия областен управител Кирил Стоев от Продължаваме промяната. Той обаче е обиден от отреденото му място и обмисля да напусне листата. Именно заради това от ПП-ДБ не дойдоха да предварително уречения час в РИК, а оставиха регистрацията си за утре – 28 февруари.

Кирил Стоев очакваше да бъде водач на листата в Перник, но после установи, че няма да е нито първи, нито втори, а му дадоха срамното трето място.

Следим подробности!

Коментари

коментара