ВИДЕО разкри: Бившият на Ива Давидова ИМА любовница

Скандалът между народната певица от Перник Ива Давидова и нейния вече бивш съпруг все повече се разраства. След като ден преди Свети Валентин стана публично ясно, че Давидова е самотна майка, а нейният съпруг изневерява с друга жена в чужбина, страстите се нажежиха и достигнаха нови низини. 

Дъното удари самият Димо, който направи неочаквано и шокиращо изявление относно „поздрава“ на бившата си Ива, която публикува разкритията на стената си във фейсбук. 

Димо не остана длъжен и като „човешко същество“, както самият той се обяви разказа пикантни и шокиращи подробности от съвместния си живот с певицата…

В социалните мрежи той изкара певицата, че е алкохоличка и че се напикавала нощем до него. Той отрече плъзналата информация, че в Германия върти любов с жена на име Радостина и че това е причината да се откаже от семейството си. Репортер на БЛИЦ обаче се натъкна на скандален запис от кръчма в България, който е като доказателство за извънбрачната му връзка, с която разби семейството си и урони престижа на съпругата си.

Въпросното клипче е направено в кръчма в България и на него ясно се вижда как Димо е застанал до певицата и поздравява „най-голямата си любов – Радостина от Германия“ и по всичко личи, че е на видео връзка с въпросната жена, на която изпраща въздушни целувки. Поздравът е с песента на Силвия Кацарова и Васил Найденов „Огън от любов“ – една от най-любовните песни, любима на не една или две влюбени двойки. Клипчето намираме на профила на негов приятел, който без свян го е пуснал публично, пишат от сайта БЛИЦ.

Не можем да знаем кой от двамата и до каква степен казва истината, но е факт, че хващаме Димо в първа лъжа. Той категорично заяви в пост във Фейсбук, че с въпросната Радостина са само бизнес партньори. Първо ви показахме скандални чатове на любовницата с жена му, а сега и това видео доказват точно обратното. Това ни кара да се съмняваме в истинността и на останалата част от разказа му, тъй като снимки в социалните мрежи си личи, че Ива Давидова гледа повече от добре малката им дъщеричка, която не познава вече баща си, пишат show.blitz.bg.

Коментари

коментара