НАВРЪХ ДЕНЯ НА ВИНОТО И ЛЮБОВТА: Синият талисман на Перник София Георгиева разказа ШОКИРАЩИ ПОДРОБНОСТИ за живота си

За да споделиш съдбата си пред всички, да признаеш грешките си публично се изисква огромна сила и укротяване на Егото. Това направи певицата от Перник София Георгиева в най-откровеното досега интервю за живота си. София, която е известна с хита от 90-те години „Син талисман“ е преминала през трудни моменти в живота си.

Виждали сме я на протести, на плакат на политическа партия, арестувана заради шофиране под въздействието на алкохол, видяхме я и като преподавателка по музика на деца…Виждахме я самотна, виждахме я и влюбена. Но това което не виждахме е как една човешка душа се бори с демоните си, побеждава ги и се въздига. За да бъде днес „пак цяла“ – както пееше в младостта си.

Цялата своя история София пожела да разкрие в поредицата на бТВ „Не/Зависимите“ – една разтърсваща изповед, белязана от ударите от съдбата.

„Животът беше много щедър към мен, но аз живеех с едно усещане за самота. Много дълго време стъпвах по плаващи пясъци, все нещо не ми достигаше“, разказва София пред Ралица Стефанова…

Любов

София никога не е мечтала да бъде известна. Мечтала е да има мъж и да бъде майка. На 18 години се влюбва много в семеен мъж. Възпитана в принципи, та не е била способна да разбива семейства. Жертвала любовтта си. Но  впоследствие най-добрата й притятелка родила две деца на нейната първа любов. Това било голям удар за София и тя много дълго време не си е позволила да се влюби отново.

„Живеех с усещане за празнота. Много време плувах върху плаващи пясъци. Все не бях достатъчно обичана. Тръгвах си от връзки, за да не бъда изоставена аз“, споделя певицата от Перник.

Години по-късно съдбата я среща с истинска любов. Преди години двамата са се видяли на един лагерен огън. По-къно съдбата ги среща отново. Но отново не се получило…
Тръгнала си от него и заминала за Лондон. Там се срещнала с едни красив и много добър човек – Стефан. Изживяла много хубава, чиста любов и била истински щастлива.

Той й подарил пръстен, по време на плаване по река Велека и тя приела с радост. Много искали да имат дете. Но преди време той бил опериран от рак, направил си изследване и се оказало, че е стерилен. Трудно понесъл това. Ракът се върнал и този път Стефан не успял да се пребори с него. Заминал си от София завинаги.

Минало време,  в живота на София се появил човек, който първо е бил приятел, но след това е станал партньор в живота й.

„За кратко успях да съм много щастлива, забременях. Докато един ден отидох на лекар след два месеца и ми казаха, че….бебето няма пулс. В този момент, когато бях като заклано животно сестрата ми поиска документите. Щях да я убия Исках да убивам тогава. Имах усещане, че мога да я убия с поглед. Този случай ме разпадна на пепел„, споделя София.

Това отключва и проблемите й с

Алкохола

„Затворих се. Нищо нямаше значение за мен вече. От сутринта пиех, за да можех да понеса деня“ – откровена е певицата.

Така било до последното й падане:

„Отидох пияна на репетиция за един предизборен концерт. Озъбих се на озвучителя, взеха решение да не пея. Това за мен беше публичното дъно, което ме разтърси и си казах: вземи се в ръце, защото или ще живееш, или ще умираш“.

„Знаех, че съм пияница, но не знаех нищо за алкохолизма. Пиех непрекъснато. Всички знаеха, дори и да го правех тайно. Пиех навсякъде, в автобуса пиех. Събуждах се през нощта в паническа криза, молех се на Бог да ме спаси, защото не можех да онасям тази агония. Мен не ми се живееше.
Но след този провал на сцената, аз се обадих в една клиника, защото избрах да живея“.

София Георгиева споделя, че е влизала във всякакви битки, само и само да не се изправи в битката със себе си.

„Аз съм едно много чупливо същество и дълго живях с това да доказвам, че съм силна. Много ми тежеше. Затова си казах: съдете ме, бийтеме, мразете ме, това съм аз“.

Но нима не е силна София, след като споделя за паденията и най-тъжните моменти в живота си? Колко хора биха го направили?

В клиниката, която била приета за лечение от алкохолизма първите месеци се е държала добре и била много горда със себе си и резултата. Но след това, непознавайки в дълбочина коварствата на болестта, решила, че ще пробва да пие контролирано. Пийвала си по една-две чашки. До моментът, в който не си намерила повод да се депресира и оправдание отново да потуши мъката си със спирт.

Първият й повод бил, когато отишла на мястото, където са пръснали прахта на нейния любим Стефчо. Носила алкохол и решила, че ще пийне. И така болестта „алкохолизъм“ се завърнала…

В предаването „Не/Зависимите“ София разказва за това как отново е успяла да сеп ребори, разказва за травмите то детството си.

Всичко това е минало. В момента София твръди, че не прекалява с алкохала, срещнала е отново човек в живота си, с който е щастлива и се обичат.

И така трябва да е: нали всички приказки завършват с щастлив край.

Честит Трифон Зарезан и Свети Валентин на всички! 

Коментари

коментара